Eubos Diabetische krema za obraz za diabetično kožo, 50 mL

V slovenske lekarne je prišla prva in edina dermatološka nega kože, ki je narejena posebej za diabetike. V slovenske lekarne je prišla prva in edina dermatološka nega kože, ki je narejena posebej za diabetike.
482820 24635

Ocene in mnenja

Opis

V slovenske lekarne je prišla prva in edina dermatološka nega kože, ki je narejena posebej za diabetike. Diabetična koža namreč potrebuje več kot le vlago, zato so Eubosovi raziskovalci razvili posebno aktivno kremo z učinkovito celično in proteinsko zaščito proti prezgodnji utrujenosti kože.

Aktivna krema za obraz vsebuje izvrstne učinkovine (karnozin, kreatin, Radicare in Trimoist), ki preprečujejo prezgodnje nastajanje gub, krepijo delovanje celic in obrambne mehanizme, intenzivno vlažijo, ščitijo celične strukture in kožo razvajajo s poživljajočim in in antioksidativnim učinkom.

Dermatološka nega je obogatena s snovmi za pomirjanje kože in dragocenimi naravnimi olji, ki skrbijo za podporo zaščitne funkcije kože: olje iz svetlinovih semen, osatovo olje, olivno olje in karitejevo maslo.

Eubosova negovalna formula intenzivno in trajno poveča vlažnost kože, okrepi in zaščiti naravno bariero ter jo ščiti brez izsušitvijo in luščenjem. Koža postane vitalna, sveža, prožna, mehka in gladka.

Izdelek ne vsebuje parabenov, polietilenglikol, lanolina in mineralnega olja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eubos Eubos
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede