Eubos Diabetische multiaktivni balzam za stopala&noge za diabetično kožo, 100 mL

Poskrbi za podporo zaščitne funkcije kože. Poskrbi za podporo zaščitne funkcije kože.
482803 24637

Ocene in mnenja

Opis

V slovenske lekarne je prišla prva in edina dermatološka nega kože, ki je narejena posebej za diabetike. Diabetična koža namreč potrebuje več kot le vlago – potrebuje zelo učinkovite, aktivne snovi, ki so prilagojene posebnim potrebam diabetične kože.
Zato so Eubosovi raziskovalci razvili balzam z učinkovinami 3 in 1 za zelo suho, hrapavo in razdraženo kožo ter utrujene noge.

Sestavine Eubos Diabetische multiaktivni balzama

Multiaktivni balzam za stopala in noge vsebuje blagodejno in poživljajočo učinkovino LegActif, z izvlečki iz zlate rozge, lobodike in limone.

Za krepitev odpornosti kože poskrbi Decalact, medtem ko Pantenol (provitamin  B 5) in alantoin kožo pomirjata in vlažita. Feohidran povzroča dolgotrajno vlaženje povrhnjice, pomaga spreminjati strukturo hidrolipidnega filma kože in krepiti kožno pregrado.

V povezavi z laktatom in glicerinom poskrbi za intenzivno vlaženje celotne povrhnjice in krepi pregradno funkcijo. Urea  učinkovito veže vlago. Dragocena naravna olja (olje sladkega mandlja, olivno olje) in karitejevo maslo poskrbijo za podporo zaščitne funkcije kože.

Prednosti uporabe Eubos Diabetische multiaktivni balzama

Že po nekaj dneh redne uporabe, postane koža sproščena, gladkejša in prožnejša na otip. Vlažnost kože se vstrajno in intenzivno povečuje.

Izdelek ne vsebuje parabenov, polietilenglikol, lanolina in mineralnega olja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eubos Eubos
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja