Eubos Haut Ruhe otroško olje za kopanje, 125 mL

Otroško olje za kopanje Eubos Haut Ruhe je v osnovi mešanica zelišč s cupuacu maslom, deviškim oljčnim, mandljevim ter sivkinim oljem, zaradi česar ima blagodejni učinek.<br> Otroško olje za kopanje Eubos Haut Ruhe je v osnovi mešanica zelišč s cupuacu maslom, deviškim oljčnim, mandljevim ter sivkinim oljem, zaradi česar ima blagodejni učinek.
910015 20722

Ocene in mnenja

Opis

Otroško olje za kopanje Eubos Haut Ruhe je v osnovi mešanica zelišč s cupuacu maslom, deviškim oljčnim, mandljevim ter sivkinim oljem, zaradi česar ima blagodejni učinek.

Kvalitetno cupuaco maslo (pridobljeno z upoštevanjem zaščite tropskega ekosistema) izdatno hrani in neguje kožo, da postane žametno mehka.
Suho kožo pomirjata in ji zagotavljata lipide hladno stiskano deviško in mandljevo olje, zaradi katerih je koža resnično zaščitena.
Naravno olje sivke pomirja ter sprošča s svojim nežnim vonjem.

Krema Eubos Haut Ruhe zmanjšuje verjetnost za nastanek alergij, saj ni odišavljena ali obarvana z umetnimi barvili, poleg tega pa ne vsebuje PEG-derivatov, konzervansov (parabena), lanolina, ali mineralnega olja (parafina).

Otroško olje dodajte vodni kopeli in jo vmešajte vanjo. Ne kopajte se več kot 5-7 minut, pri temperaturi vode 36 stopinj.
Olje je potrebno pred uporabo pretresti, da se sestavine dobro premešajo med seboj.
Zaradi kvalitetnih učinkovin je olje primerno tudi kot pomoč pri terapiji pri atopičnem dermatitisu in za nežno kožo otrok in dojenčkov. Kot sproščujočo nego se priporoča olje za kopanje tudi odraslim s suho kožo.

Rezultat otroškega olja je žametna otroška koža in seveda dobro počutje vašega otroka. Koža je odlično negovana.
Testi dokazujejo izjemno združljivost s kožo.

Pomni:
V pdf dodatku (pod sliko izdelka) pa v angleščini nekoliko več o otroškem olje - prvi del pdf dokumenta pa je pri produktu Eubos otroški gel za umivanje >>

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eubos Eubos
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede