Eubos Hyaluron Repair & Fill intenzivna krema proti gubam, 50 mL

Eubos Anti Age Hyaluron Repair &amp; Fill je intenzivna krema namenjena hitremu in efektivnemu odstranjevanju ter zmanjševanju vidnosti gubic ter upočasnnjevanje znakov staranja.<br> Eubos Anti Age Hyaluron Repair & Fill je intenzivna krema namenjena hitremu in efektivnemu odstranjevanju ter zmanjševanju vidnosti gubic ter upočasnnjevanje znakov staranja.
804371 20770

Ocene in mnenja

Opis

Eubos Anti Age Hyaluron Repair & Fill je intenzivna krema namenjena hitremu in efektivnemu odstranjevanju ter zmanjševanju vidnosti gubic ter upočasnnjevanje znakov staranja.
Izdelek Eubos v ta namen vsebuje vse za to prepotrebne sestavine kot na primer hialuronsko kislino, Q10 in vitami B3.

Hialuronska kislina - ustvari fino in privlačno strukturiranost kože, ter pripravi kožo na sprejem večjih količin vlage, ki je za pravilno delovanje kožnih celic poglavitna. Koža je po delovanju tega vitamina tako bolje navlažena.

Peptidi - sestavljajo jih aminokisline, le te pa delujejo na kožo hranilni ter ji vračajo vse tiste sestavne dele, ki jih v koži za izgradnjo kožnih struktur primankuje.
Peptidi tako uspešno nahranijo in revitalizirajo kožo, struktura kože je izboljšana, gubice so zmanjšane, koža obraza pa pridobi na volumnu.

Koencim Q10 - deluje kot antioksidant in zaščiti vse celične strukture pred propadom zaradi delovanja toksičnih radikalov. Vitalnost in funkcija celic je obnovljena.

Vitamin B3 (Niacinamid) - zaščiti strukturiranost kože, okrepi naravno zaščito (kožno bariero), izboljša stopnjo obnove kože ter pomaga izenačiti pigmentne nepravilnosti.

Maščobne komponente - kot so karitejevo maslo, makadamija, olje oreščkov in skvalen (produkt rastlin) podpirajo pri uravnoteženem ravnovesju lipidov in vsebnosti vlage,ter pomagajo pri krepitvi naravne zaščitne funkcije kože.

Izdelek Eubos Hyaluron Repair & Fill

Ne vsebuje parabenov ali katerih koli drugih konervirnih sredstev
Ne vsebuje poli etilen glikolov
Ne vsebuje snovi na lanolinski osnovi
Ne vsebuje obarvanih komponent
Ne vsebuje mineralnih olj (parafin)
Vsebuje parfum – le-ta ni vsiljiv - izdelek pa je formuliran venomer tako, da kože ne draži in ne deluje alergeno.

Ph kreme Eubos Hyaluron Repair & Fill - nevtralen!

Sestava Eubos Hyaluron Repair & Fill:

Oljna in vodna emulzija

pH vrednost Eubos Hyaluron Repair & Fill
5,5 ± 0,3

Uporaba Eubos Hyaluron Repair & Fill kreme:

Eubos Hyaluron Repair & Fill nežno nanesite tako zjutraj kot tudi v večernih urah na področja dekolteja, očiščene kože obraza ter čim temeljiteje vmasirajte, da krema prične intenzivno delovati. Primerno tudi kot make up podlaga. Priporočljiva uporaba po 30. letu starosti.

Rezultat uporabe:

Že po 4 tednih nanosov in uporabe kreme Eubos je koža na izgled bolj gladka, čvrsta in negovana. Fiziološke meritve kažejo znatno povečanje vlažnosti kože, ter zmanjšanje glubine gub pri merjenju na obrobu oči.
Krema Eubos je dermatološko dokazano učinkovita!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eubos Eubos
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja