Eucerin 72 h intenzivni deodorant sprej, 30 mL

Eucerin intenzivni sprej zelo učinkovito zmanjša prekomerno potenje in neprijeten telesni vonj ter do 72 ur zagotavlja suh občutek na koži. Eucerin intenzivni sprej zelo učinkovito zmanjša prekomerno potenje in neprijeten telesni vonj ter do 72 ur zagotavlja suh občutek na koži.
905356 18757

Ocene in mnenja

Opis

Eucerin intenzivni sprej:

- zmanjša prekomerno potenje in neprijeten telesni vonj,
- do 72 ur zagotavlja suh občutek na koži .

Primeren za vse tipe kože.

Delovanje:

zelo učinkovito zmanjša močno potenje in neprijeten telesni vonj, posebej primeren za uporabo pa je pri prekomernem potenju, hiperhidrozi in potenju zaradi stresa.

Vsebuje:

4 sestavine z izjemno učinkovitostjo, klinično dokazano nežna do kože.

Uporaba:

nanesite na čisto, suho in nerazdraženo kožo, najbolje zvečer. Prve tri dni ga uporabite vsak večer, nato pa vsak drugi večer oziroma po potrebi.

Sestavine:

Voda, aluminijev klorohidrat, alumiijev klorid, parfum.

Klinično potrjeno za 91% zmanjša potenja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

BOLEZNI ČREVESA, DANKE IN ZADNJIKA

Sindrom razdražljivega črevesa, ki povzroča neprijetno napihnjenost trebuha in vetrove, je v zahodnih deželah verjetno najpogostejša črevesna bolezen. Zelo pogosto se srečujemo tudi z zaprtjem in driskami ter divertikulozo in divertikulitisom, ki sta posledici staranja.

Motnje vsrkavanja hranil v črevesu (malabsorpcija), med katere sodita laktozna intoleranca in celiakija, lahko povzročijo pomanjkanje nekaterih hranil v telesu. Ob vnetju črevesne stene govorimo o ulceroznem kolitisu ali Crohnovi bolezni. Posvetili se bomo tudi raku debelega črevesa in danke, ki je na Zahodu pogost vzrok smrti, in neprijetnim težavam z zadnjikom, kot so hemoroidi in poke sluznice zadnjika.

Vetrovi in napihnjenost

LE REDKI MED NAMI ŠE NISO DOŽIVELI ZADREGE OB NEHOTENEM PRDCU, PRI NEKATERIH PA JE TO VZTRAJNA IN ZELO MUČNA TEŽAVA. NAPIHNJENOST TREBUHA ZARADI KOPIČENJA ZRAKA V ČREVESU SE POGOSTO POJAVLJA V MENOPAVZI.

VETROVI

Vetrovi se pojavljajo pri mnogih boleznih prebavil, predvsem pri pre bavnih motnjah in sindromu razdražljivega črevesa, ki prizadene približno petino prebivalstva. Vendar se pri slednjem kažejo tudi drugi simptomi, na primer bolečine v trebuhu in obdobja zaprtja ali driske. Ti zahtevajo zdravniško obravnavo, saj so lahko znak hujših obolenj. Diagnoze si nikar ne postavljajte sami.

Z vetrovi se srečujemo tudi pri divertikulozi in divertikulitisu, v nosečnosti in menopavzi.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eucerin Eucerin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja