Eucerin AQUAporin Active lahka krema za normalno/mešano kožo, 50 mL

Pomembno izboljšana akvaporinska mreža, skozi katero vlaga svobodno prehaja. Pomembno izboljšana akvaporinska mreža, skozi katero vlaga svobodno prehaja.
517364 6071

Ocene in mnenja

Opis

Po letih raziskav, ki so temeljile na odkritju, nagrajenem z Nobelovo nagrado, znamka Eucerin" zdaj predstavlja AQUAporin ACTIVE - izjemno inovativno linijo vlažilnih izdelkov.
Nove formule aktivirajo nastanek novih mikroskopskih kanalov v celičnih membranah, ki uravnavajo transport vodnih molekul. Te naravne »vodne pore« se imenujejo akvaporini.

Rezultat uporabe Eucerin AQUAporin Active kreme

pomembno izboljšana akvaporinska mreža, skozi katero vlaga svobodno prehaja in se porazdeli od celice do celice - tudi v globljih plasteh povrhnjice.

Količina akvaporinov-3 v koži je odvisna od dejavnikov, kot so starost, izpostavljenost soncu in stanja suhe kože. S starostjo in zaradi UV-žarkov se količina akvaporinov v koži zmanjša, rezultat pa je dehidrirana koža.

Inovacija znamke Eucerin
koži lastno akvaporinsko mrežo je mogoče aktivirati in ponovno zgraditi. Na podlagi raziskav kože so strokovnjaki uspeli prenesti odkritje akvaporinskih kanalov v kožnih celicah, nagrajeno z Nobelovo nagrado, iz znanosti v najsodobnejšo nego kože.

Vsi izdelki AQUAporin Active so bili preizkušeni v številnih kliničnih in dermatoloških študijah ter testih uporabe na več kot 750 osebah.

Linijo sestavljajo 3 izdelki:

AQUAporin ACTIVE lahka nega - za normalno do mešano kožo,
AQUAporin ACTIVE bogata nega - za suho in občutljivo kožo,
AQUAporin ACTIVE ZF 25 + UVA - za normalno kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Anevrizma aorte

Kako postavimo diagnozo?
Anamneza ima pri odkrivanju anevrizem aorte manjši pomen, saj bolnik dolgo nima nobenih težav. Klinični pregled pogosto podpre sum na anevrizmo, vendar ga ne more zanesljivo potrditi. Glavno mesto v diagnostiki te bolezni ima ultrazvočna preiskava trebuha (daleč največ anevrizem aorte nastane v trebušnem delu aorte). Ta je povsem nenevarna in zanesljivo pokaže anevrizmo, če je le-ta prisotna. Preventivni ultrazvočni pregled trebuha ima tako velik pomen in je priporočen:

• moškim med 60. in 85. letom starosti,

• ženskam med 60. in 85. letom, ki imajo dodatne dejavnike tveganja za srčno-žilne bolezni,

• vsem osebam, starejšim od 50 let, ki imajo bolnike zanevrizmo aorte v družini.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eucerin Eucerin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov