Eucerin AQUAporin Active za normalno kožo, 50 mL

Pomembno izboljšana akvaporinska mreža, skozi katero vlaga svobodno prehaja. Pomembno izboljšana akvaporinska mreža, skozi katero vlaga svobodno prehaja.
517364 6073

Ocene in mnenja

Opis

Po letih raziskav, ki so temeljile na odkritju, nagrajenem z Nobelovo nagrado, znamka Eucerin" zdaj predstavlja AQUAporin ACTIVE - izjemno inovativno linijo vlažilnih izdelkov.
Nove formule aktivirajo nastanek novih mikroskopskih kanalov v celičnih membranah, ki uravnavajo transport vodnih molekul. Te naravne »vodne pore« se imenujejo akvaporini.

Rezultatuporabe Eucerin nege z zaščitnim faktorjem

pomembno izboljšana akvaporinska mreža, skozi katero vlaga svobodno prehaja in se porazdeli od celice do celice - tudi v globljih plasteh povrhnjice.

Količina akvaporinov-3 v koži je odvisna od dejavnikov, kot so starost, izpostavljenost soncu in stanja suhe kože. S starostjo in zaradi UV-žarkov se količina akvaporinov v koži zmanjša, rezultat pa je dehidrirana koža.

Inovacija znamke Eucerin
koži lastno akvaporinsko mrežo je mogoče aktivirati in ponovno zgraditi. Na podlagi raziskav kože so strokovnjaki uspeli prenesti odkritje akvaporinskih kanalov v kožnih celicah, nagrajeno z Nobelovo nagrado, iz znanosti v najsodobnejšo nego kože.

Vsi izdelki AQUAporin Active so bili preizkušeni v številnih kliničnih in dermatoloških študijah ter testih uporabe na več kot 750 osebah.

Linijo sestavljajo 3 izdelki:

AQUAporin ACTIVE lahka nega - za normalno do mešano kožo,
AQUAporin ACTIVE bogata nega - za suho in občutljivo kožo,
AQUAporin ACTIVE - za normalno kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Anevrizma aorte

Kako poteka zdravljenje?
Ob diagnozi aortne anevrizme je nadaljnje ukrepanje odvisno od njenega premera. Glavni namen zdravljenja je preprečitev raztrganja anevrizme.

Ob majhnih anevrizmah, s premerom manj kot 4 cm, zadostujeta opazovanje in konzervativno zdravljenje. Priporočen je ultrazvočni pregled vsako leto, na podlagi katerega se odločamo o prihodnjih ukrepih. Poleg spremljanja je pomembno tudi preventivno delovanje; predvsem prenehanje kajenja in dobro uravnavanje krvnega tlaka. Zdravnik bo bolniku v takem stanju verjetno predpisal zdravilo (zaviralec adrenergičnih blokatorjev beta), ki zmanjšuje iztisno delo srca in tako upočasnjuje razširjanje anevrizme. V tem stadiju bolezni operacija še ni priporočena, saj je tveganje pri operaciji sami večje od tveganja zapletov zaradi anevrizme.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eucerin Eucerin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov