Eucerin AtopiControl linija - nova posebna nega za atopijska stanja kože!Na naše spletne police prihaja nova posebna nega za atopijska stanja kože Eucerin AtopiControl razlikuje med fazo brez izraženih simptomov in akutno fazo ter nudi izdelke, ki so prilagojeni posamezni fazi.

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da so izdelki zelo učinkoviti in da jih koža zelo dobro prenaša, kar je bilo dokazano na koži z atopijskim dermatitisom.

Losjoni in kreme za osnovno nego (čistilno olje, losjon za telo, negovalna krema in krema za obraz) vsebujejo kombinacijo maščobnih kislin omega-6 in licochalcona A, ki obnovi kožo, okrepi njeno naravno funkcijo bariere in jo naredi bolj prožno.

Izdelki oskrbijo kožo z intenzivno vlago in zmanjšajo hrapavost, neprijetno napetost in srbečico atopijske kože. Aktivna nega vsebuje novo Eucerin AtopiControl acute negovalno kremo – njene negovalne lastnosti v fazi izbruha občutno izboljšajo stanje kože. Drugi izdelek iz linije za aktivno nego je Eucerin AtopiControl sprej proti draženju, ki takoj ublaži srbečico.

Negovalna linija ne vsebuje barvil, dišav in parabenov, vsi izdelki pa so primerni za otroke in dojenčke (AtopiControl sprej proti draženju za starejše od 3 let).
Eucerin AtopiControl izdelki
Eucerin AtopiControl čistilno olje, 400 ml
Eucerin AtopiControl losjon za nego telesa 250 ml ter 400 ml
Eucerin AtopiControl negovalna krema, 75 ml
Eucerin AtopiControl krema za obraz, 50 ml
Eucerin AtopiControl acute negovalna krema, 40 ml
Eucerin AtopiControl sprej proti draženju, 15 ml

Komentarji