Eucerin DermoPure micelarna raztopina, 400 mL

Eucerin DermoPure micelarna raztopina je izdelek za blago vsakodnevno čiščenje kože, nagnjene k pojavu aken. Eucerin DermoPure micelarna raztopina je izdelek za blago vsakodnevno čiščenje kože, nagnjene k pojavu aken.
804002 4372

Ocene in mnenja

Opis

Eucerin DermoPure micelarna raztopina je izdelek za blago vsakodnevno čiščenje kože, nagnjene k pojavu aken.

Izdelek za blago vsakodnevno čiščenje kože, nagnjene k pojavu aken, icelarna tekočina odstrani vse nečistoče, predvsem pa sledove dekorativnih sredstev. Micelarna tekočina efektivno odstrani vse nečistoče s površine obraza, odstrani pa tudi odvečen sebum, ki povzroča videz svetleče kože.

Nanos micelarne raztopine DermoPure regulira nastajanje sebuma, že nastalega pa temeljito odstrani kožo pa navlaži ter navlaži.

Komplementarni izdelki: Tonik za obraz, krema gel, prekrivni stik

Kožo, ki jo želite očistiti, navlažite s toplo vodo. Gel nanesite na dlani in ga spenite. Nežno vmasirajte v obraz in druge prizadete predele kože. Temeljito izperite. Pazite, da izdelek ne pride v oči. Izdelek redno uporabljajte zjutraj in zvečer, nato nanesite DermoPURIFYER Tonik za obraz.

DermoPure micelarna raztopina je 3 in 1 izdelek, saj združuje funkcijo inttenzivnega vlažilca ali tonika, odstranjevalca ličilnih sredstev ter čistilnega izdelka. đ

Prednosti micelarne raztopine

  • nanos je enostaven ter hiter
  • micelarna raztopina je dermatoološko preizkušena
  • izdelek ne draži
  • omogoča globinsko hidracijo ter dobro počutje kože
  • izdelek je učinkovit, namenjen je predvsem težavnim kožnim tipom

Uporaba DermoPure micelarne raztopine

Izdelek uporabite po potrebi oziroma zjutraj in v večernih urah. Micelarno raztopino nanesite na površino kože s kozmetično vatko ter z nežnimi potegi dobro očistite predel okoli oči, obraza ter dekolteja.

Ker gre zam icelarno raztopino izdelka nikoli ne izprirajte, vedno ob nanašanju micelarne raztopine uporabite svežo kozmrtično vatko, da se ne prenašajo bakterije. Po negovanju z micelarno raztopino nanesite še negovalni izdelek Eucerin DermoPure.

O aknah

Akne so neprijetne tvorbe, ki se še posebej izrazijo v času pubertete. So vnetna bolezen, ki se skoncentrirajo v manjšem kožnem foliklu. Res je tudi, da ima malenkosten vpliv genetska predispozicija - velja namreč, da če sta imela oba izmed staršev v mladosti težave z aknami je posledično zelo velika verjetnost, da jih bo imel tudi otrok.

Koža se z ustrezno nego očisti, hormoni se pomirije akne sčasoma niso več problematične.

Linija Eucerin DermoPure izdelkov je namenjena za kožo, ki je nagnjena k nepravilnostim in aknavosti. Aknavost se kaže v štirih različnih oblikah:

  • mikrovnetni proces v papuli
  • prekomerna produkcija kožnega sebuma, ki daje videz svetleče kože
  • vidna odebeljitev kože, ki je posledica nalaganja odmrlih celic eno na drugo ter posledičn nastajanje ogrcev in mozoljev
  • razvoj bakterijskih kultur, kar ima za posledico vnetne procese in nastanek papul različnih oblik.

Linija Eucerin DermoPure vsebuje izdelke, ki so vsi namenjeni negi aknaste kože obraza, mnogi izdelki so odlična podporna terapija tudi v času, ko se uporabnik/uporabnica zdravi z zdravili, katerih namen je borba proti aknam.

Priloge

Dodatni opis

Aqua    Poloxamer 124    Glyceryl Glucoside    Glicerin    Sodium Hyaluronate    Decyl Glucoside    Arginine HCL    Sodium Cocoamphoacetate    Trisodium EDTA    Sodium Chloride    1,2-Hexanediol    Phenoxyethanol  

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Anevrizma aorte

Diagnostični postopki
• Anamneza,

• klinični pregled,

• slikovne preiskave: ehokardiografija, ultrazvok trebuha, računalniška tomografija ožilja, magnetna resonanca, DSA,
• ostale preiskave: testi ledvične funkcije, testi za sladkorno bolezen, preiskave za koronarno bolezen.
Zdravljenje
Združenje za žilne bolezni Slovenskega zdravniškega društva je na osnovi priporočil, ki temeljijo na dokazih, izdelalo algoritem za obravnavo bolnikov z anevrizmo trebušne aorte.
Posebna opozorila
Anevrizma aorte je lahko posledica nekaterih okužb, na primer sifilisa.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eucerin Eucerin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja