Eucerin DermoPure tonik za obraz, 200 mL

Eucerin DermoPure tonik za obraz je kozmetičen izdelek namenjen za izjemno globinsko čiščenje problematičnih predelov kože. Eucerin DermoPure tonik za obraz je kozmetičen izdelek namenjen za izjemno globinsko čiščenje problematičnih predelov kože.
548979 4373

Ocene in mnenja

Opis

Eucerin DermoPure tonik za obraz je kozmetičen izdelek namenjen za izjemno globinsko čiščenje problematičnih predelov kože. Koža je po nanosu globinsko očiščena, nepravilnosti na površini kože izginejo - izgled kože je lepši.

Komplementarni izdelki: Čistilni gel Čistilni piling, Kremni gel, Prekrivni stik

Eucerin DermoPure tonik je formula z mlečno kislino, ki ohranja pH kože. Kožna dermalna zaščita ni porušena, izdelek ne poruši dermalne bariere. Izdelek jedermatološko preizušen, koža ga dobro prenaša.

Uporaba izdelka Eucerin DermoPure tonik za obraz

S tonikom navlažite blazinico vate in ga z nežnimi gibi nanesite posebej na T-predel ali druga prizadeta območja. Ne izpirajte. Redno uporabljajte zjutraj in zvečer, nato nanesite Eucerin DermoPure negovalni izdelek.

Tonik lahko uporalbjate tudi med nosečnostjo. V kolikor se zdravite z zdravili proti aknavosti se uporabe tonika Eucerin v tem obdobju izogbajte.

Lastnosti Eucerin DermoPure tonika za obraz

2 % sistema v folikel usmerjene mlečne kisline
Uravnotežena količina alkohola, ki kožo očisti brez neprijetnega občutka
Izjemno globinsko čiščenje T-predela
Komedolitično delovanje
regenerativno delovanje
Nekomedogen

Učinki Eucerin DermoPure tonika za obraz

Odmaši pore in odstrani odvečni sebum, s čimer zagotavlja izjemno globinsko čiščenje T-predela in drugih problematičnih območij. Koža je osvežena in prijetnega videza.

Sestavine

Aqua, Alcohol denat., Butylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Poloxamer 124, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-2 Caprate, Diazolidinyl Urea, Glyceryl Caprylate, Methylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Ethylpara-ben, Propylparaben, Parfum.

O aknah

Akne so neprijetne tvorbe, ki se še posebej izrazijo v času pubertete. So vnetna bolezen, ki se skoncentrirajo v manjšem kožnem foliklu. Res je tudi, da ima malenkosten vpliv genetska predispozicija - velja namreč, da če sta imela oba izmed staršev v mladosti težave z aknami je posledično zelo velika verjetnost, da jih bo imel tudi otrok.

Koža se z ustrezno nego očisti, hormoni se pomirije akne sčasoma niso več problematične.

Linija Eucerin DermoPure izdelkov je namenjena za kožo, ki je nagnjena k nepravilnostim in aknavosti. Aknavost se kaže v štirih različnih oblikah:

  • mikrovnetni proces v papuli
  • prekomerna produkcija kožnega sebuma, ki daje videz svetleče kože
  • vidna odebeljitev kože, ki je posledica nalaganja odmrlih celic eno na drugo ter posledičn nastajanje ogrcev in mozoljev
  • razvoj bakterijskih kultur, kar ima za posledico vnetne procese in nastanek papul različnih oblik.

Linija Eucerin DermoPure vsebuje izdelke, ki so vsi namenjeni negi aknaste kože obraza, mnogi izdelki so odlična podporna terapija tudi v času, ko se uporabnik/uporabnica zdravi z zdravili, katerih namen je borba proti aknam.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Limfedem

Limfedem je otekanje udov zaradi povečanega nabiranja limfe v tkivih. Nastane kot posledica slabšega delovanja limfnega sistema. Ločimo primarni limfedem, ki je včasih podedovan, večinoma pa se pojavlja sporadično. Gre za manjvrednost limfnega žilja. Veliko pogostejši je sekundarni limfedem, ki je posledice bolezni ali poškodbe, ki prizadenejo limfne vode ali limfne žleze.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eucerin Eucerin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja