Eucerin Hyaluron-Filler Urea dnevna krema za suho kožo, 50 mL

Eucerin Hyaluron-Filler Urea dnevna krema za suho kožo je intenzivna dnevna nega za zmanjšanje gub za suho kožo z gubami. Eucerin Hyaluron-Filler Urea dnevna krema za suho kožo je intenzivna dnevna nega za zmanjšanje gub za suho kožo z gubami.
935964 25385

Ocene in mnenja

Opis

Eucerin Hyaluron-Filler Urea dnevna krema za suho kožo je intenzivna dnevna nega za zmanjšanje gub za suho kožo z gubami. 

Dnevna krema Eucerin Hyaluron-Filler 5% intenzivno vlaži kožo in zmanjša predvsem izrazne gube na suho ter oplemeniti kožo obraza s 5% sečnino in hialuronsko kislino.

Dnevna krema proti gubam za suho kožo

Sčasoma in predvsem s staranjem se zmanjša proizvodnja lastne hialuronske kisline v strukturi same kože. Izguba te ozredno pomembne organske molekule, ki je zaslužna predvsem za polnost kože povzroča manjšo vidnost gub.

Če je koža suha, lahko pride do nastanka neprijetnega občutka napetosti, hrapavosti in srbenja. Eden od glavnih razlogov za to je pomanjkanje naravnih vlažilnih dejavnikov in komponent, kot je denimo rudi sečnina, ki veže vlago v koži. Sečnina je naravno prisotna vlažilna komponenta, organskega izvora. 

Edinstvena kombinacija 5% sečnine z dolgoverižno in kratkoverižno hialuronsko kislino zagotavlja intenzivno vlaženje in vidno mehča tudi globoke gube. Visoki UVA filtri ščitijo kožo pred morebitnim staranjem kože, ki ga povzroča UVA sončno obsevanje.

Prednosti uporabe kozmetičnega izdelka Eucerin Hyaluron-Filler Urea

  • koža je zaščitena pred izsušitvijo
  • tenzijski občutki in občutek suhosti kože se zmanjša
  • globoke gube so vidno mehkejše
  • hitro vpijajoča tekstura pomirja celo problematično kožo
  • je brez vonja
  • dobro odpravlja morebitne gubice ter deluje preventivno
  • izdelek je dermatološko testiran in preizkušen
  • izdelek obnavlja in poživlja
  • intenzivno zaščiti pred morebitnimi sončnimi žarki

Znanstvene študije Eucerin Hyaluron-Filler Urea dnevne kreme

Klinične in dermatološke študije dokazujejo odlično kožno toleranco na izdelek, predvsem pa tudi učinkovitost nege dnevne kreme Hyaluron-Filler 5% Urea, ki je primerna tudi za tretma atopičnega dermatitisa in celo luskavice.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eucerin Eucerin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja