Eucerin Sun Photoaging Control ekstra lahek losjon za zaščito suhe kože pred soncem ZF50+, 150 mL

Ščiti kožo pred izsušitvijo in zmanjšuje občutek napetosti kože. Ščiti kožo pred izsušitvijo in zmanjšuje občutek napetosti kože.
446491 6923

Ocene in mnenja

Opis

Zanesljivo ščiti pred poškodbami kože zaradi sonca z edinstveno biološko zaščito celic z naravno učinkovino licochalcon. Tehnologija AQUAporin z glukoglicerlom aktivira transportne kanale v celičnih membranah, kar omogoča optimalno porazdelitev vlage celo v globjih plasteh povrhnjice.

Izdelek je posebno primeren za suho kožo; saj ščiti kožo pred izsušitvijo in zmanjšuje občutek napetosti kože. Intenzivno vlaži in je vodooporen.
Ne vsebuje dišav.  Klinične študije potrjujejo, da koža izdelek dobro prenaša - tako pri suhi koži kot pri atopijskem dermatitisu in diabetesu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Epelipsija

Kako si lahko pri epilepsiji pomagate sami?
Napadi se lahko pojavijo kadarkoli in brez posebnega povoda. Toda pri številnih osebah se pojavljajo ob določenem času v 24-urnem ciklusu ali pa jih izzovejo nekateri vzročni dejavniki. Zato je dobro, če se bolnik nauči prepoznavati okoliščine, v katerih se je znašel pred napadi in ki so lahko z njimi vzročno povezane. Na ta način napadi ne bodo več povsem nepredvidljivi, morda jih bo možno tudi preprečiti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eucerin Eucerin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov