Eucerin Urea Repair 5% krema za suho kožo, 50 mL

Eucerin Urea Repair 5% krema za suho kožo je inovativna globinsko vlažila krema za vsakodnevno redno uporabo. Koža je z nanosom te kreme obnovljena, regenerirana in navlažena - počutili se boste bolje. Eucerin Urea Repair 5% krema za suho kožo je inovativna globinsko vlažila krema za vsakodnevno redno uporabo. Koža je z nanosom te kreme obnovljena, regenerirana in navlažena - počutili se boste bolje.
936464 13259
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Eucerin Urea Repair 5% krema za suho kožo je inovativna globinsko vlažila krema za vsakodnevno redno uporabo. Koža je z nanosom te kreme obnovljena, regenerirana in navlažena - počutili se boste bolje.

Krema nudi 48 urno zaščito pred prekomerno izsušitvijo in nastankom rdečične, atopične kože.

Suha koža obraza tako postane povsem gladka, negovana in povsem mehka na dotik.

Tretma predstavlja intenzivno nego za suho in napeto kožo obraza. Tretma naredi kožo občutno gladko in nežno. Tudi kot regenerativna nočna nega.  Eucerin UREA REPAIR RICH Face Cream 5% je intenzivna nego obraza za suho do zelo suho in občutljivo kožo.

Obogatena z sečnino in laktatom, ki sta dve naravni vlažilni sredstvi, ki takoj globinsko navlažita suho obrazno kožo in lajšata občutek napetosti in zategnjenosti kože. Eucerin UREA krema 5% ne le zmanjšuje hrapavost kože, saj ohranja vlago kože, pač pa tudi gladi kožo skozi keratolitično delovanje uree. Vzrok za grobo kožo je pogosto pomanjkanje vlage. Ker krema zmanjšuje suhost, tesnost in hrapavost, je primerna za lajšanje simptomov suhe kože (na primer psoriaze).

Uporaba Eucerin Urea Repair 5% Rich bogate kreme

Pred nanosom kreme dobro očistite obraz in ga tonificirajte. Nakra sledi nanos kozmetičnega tretmaja, ki nudi učinkovito in globinsko nego kože obraza.

Izdelek je kompatibilen z ličili, deluje regenerativno in je primeren tudi za uporabo v nočnem času.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ledvični kamni

Posebna opozorila
Posebna pozornost velja bolnikom, starejšim od 60let, s prvim napadom ledvičnih kamnov. Diferencialno diagnostično je pomembna anevrizma trebušne aorte, ki jo izključimo z ultrazvočnim pregledom trebuha. Bolnike z znaki okužbe in zapore sečnih poti vedno napotimo kurologu.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eucerin Eucerin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja