Eye Care črtalo za obrobo oči z odtenkom blue

Želimo, da vaše oči zasijejo z našim edinstvenim črtalom za obrobo oči. Želimo, da vaše oči zasijejo z našim edinstvenim črtalom za obrobo oči.
12276 12276

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: odtenki izdelka Eye care črtala so na voljo na povezavi pod sliko izdelka!

Zapeljiv pogled, ki obljublja nič in hkrati vse. Poletno romanco, jesensko razigranost, zimsko veselje, pomladno romantiko. Želimo, da vaše oči zasijejo z našim edinstvenim črtalom za obrobo oči. Črtalo je izjemno mehko, brez parabena, brez dišav. Vsebuje karitejevo maslo in jojoba olje ter nežno krepi in polepša tudi najbolj občutljive oči.

Uporaba Eye care črtala

pred uporabo črtalo ošilite, da se izognete okruškom. Pri osebah z občutljivimi očmi in uporabnicah kontaktnih leč ne priporočamo uporabe črtala znotraj spodnjih trepalnic.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Črevesne okužbe z zajedalskimi črvi

Posebna opozorila
Pri nejasnih težavah v trebuhu, hujšanju, občasnih driskah, izgubi teka in strašni lakoti je potrebno pomisliti tudi na okužbo s paraziti. Anemija (sideropenična in makrocitna) je lahko posledica prisotnosti parazitov. Zaradi samookužbe je glistavost potrebno zdraviti dva do trikrat v časovnih presledkih.

Parazitoze, med njimi enterobioze, so pogoste med otroki in socialno ogroženimi odraslimi.

Nanje je potrebno pomisliti, če se pojavijo anemija, melena, subikterus, izmenjajoče se zaprtje in driske ter izpuščaji po koži.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede