Eye Care črtalo za obrobo oči z odtenkom brown

Želimo, da vaše oči zasijejo z našim edinstvenim črtalom za obrobo oči. Želimo, da vaše oči zasijejo z našim edinstvenim črtalom za obrobo oči.

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: odtenki izdelka Eye care črtala so na voljo na povezavi pod sliko izdelka!

Zapeljiv pogled, ki obljublja nič in hkrati vse. Poletno romanco, jesensko razigranost, zimsko veselje, pomladno romantiko. Želimo, da vaše oči zasijejo z našim edinstvenim črtalom za obrobo oči. Črtalo je izjemno mehko, brez parabena, brez dišav. Vsebuje karitejevo maslo in jojoba olje ter nežno krepi in polepša tudi najbolj občutljive oči.

Uporaba Eye care črtala

pred uporabo črtalo ošilite, da se izognete okruškom. Pri osebah z občutljivimi očmi in uporabnicah kontaktnih leč ne priporočamo uporabe črtala znotraj spodnjih trepalnic.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Glivične okužbe splovil

Glivično vnetje spolovil je vnetje, ki ga povzročajo glive iz rodu Candida. Te so sicer lahko normalno prisotne pod nohti, v črevesju, nožnici in na koži, pod določenimi pogoji in ob prisotnosti ustreznih dejavnikov pa lahko povzročijo vnetje sluznice ali kože.

Dejavniki, ki pripomorejo k razvoju glivičnega vnetja spolovil, so številni. Med najpogostejšimi so različne hormonske spremembe organizma (npr. nosečnost, uživanje peroralnih kontracepcijskih sredstev z visokim odmerkom estrogenov, menopavza), kronične bolezni (npr. sladkorna bolezen), stanja z oslabljenim imunskim sistemom (npr. okužba z virusom HIV), zdravljenje z antibiotiki širokega spektra, citostatiki in kortikosteroidi, glivična okužba spolnega partnerja, neustrezna (pomanjkljiva ali pretirana) higiena intimnih delov telesa, nošenje neutreznega perila (pretesne hlače, perilo iz umetnih vlaken), uporaba tamponov in ščitnikov perila zoblogo, neprepustno za zrak, in uživanje hrane bogate z ogljikovimi hidrati. Vsi ti dejavniki lahko pri ženski vplivajo na spremembo ravnotežja normalne nož nične flore in botrujejo k hitremu razrastu glivic.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede