Eye Care črtalo za obrobo oči z odtenkom emerald

Želimo, da vaše oči zasijejo z našim edinstvenim črtalom za obrobo oči. Želimo, da vaše oči zasijejo z našim edinstvenim črtalom za obrobo oči.
12278 12278

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: odtenki izdelka Eye care črtala so na voljo na povezavi pod sliko izdelka!

Zapeljiv pogled, ki obljublja nič in hkrati vse. Poletno romanco, jesensko razigranost, zimsko veselje, pomladno romantiko. Želimo, da vaše oči zasijejo z našim edinstvenim črtalom za obrobo oči. Črtalo je izjemno mehko, brez parabena, brez dišav. Vsebuje karitejevo maslo in jojoba olje ter nežno krepi in polepša tudi najbolj občutljive oči.

Uporaba Eye care črtala

pred uporabo črtalo ošilite, da se izognete okruškom. Pri osebah z občutljivimi očmi in uporabnicah kontaktnih leč ne priporočamo uporabe črtala znotraj spodnjih trepalnic.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Glivične okužbe splovil

Med dejavniki tveganja za nastanek glivičnega vnetja se med drugim omenjajo tudi uporaba diafragme, spermicidov in materničnega vložka ter tudi zgodnji prvi spolni odnos, pogostost spolnih odnosov več kot 4 na mesec in oralni spolni odnosi.
Kaj povzroča glivično vnetje spolovil?
Največkrat (v 85-90%) ga povzroča Candida albicans, različne študije v zadnjem obdobju pa poročajo o pogostejši izolaciji drugih povzročiteljev, kot so npr. Candida glabrata, Candida tropicalis in Candida krusei.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede