Eye Care črtalo za obrobo oči z odtenkom golden wood

Želimo, da vaše oči zasijejo z našim edinstvenim črtalom za obrobo oči. Želimo, da vaše oči zasijejo z našim edinstvenim črtalom za obrobo oči.

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: odtenki izdelka Eye care črtala so na voljo na povezavi pod sliko izdelka!

Zapeljiv pogled, ki obljublja nič in hkrati vse. Poletno romanco, jesensko razigranost, zimsko veselje, pomladno romantiko. Želimo, da vaše oči zasijejo z našim edinstvenim črtalom za obrobo oči. Črtalo je izjemno mehko, brez parabena, brez dišav. Vsebuje karitejevo maslo in jojoba olje ter nežno krepi in polepša tudi najbolj občutljive oči.

Uporaba Eye care črtala

pred uporabo črtalo ošilite, da se izognete okruškom. Pri osebah z občutljivimi očmi in uporabnicah kontaktnih leč ne priporočamo uporabe črtala znotraj spodnjih trepalnic.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Glivične okužbe splovil

Kako pogosto je glivično vnetje spolovil?
Pogostost bolezni je zaradi visokega deleža samozdravljenja težko natančno določiti. Iz literature je razvidno, da ima kadar koli v svojem življenju glivično vnetje spolovil približno 75 % žensk. Približno polovica jih ima več kot eno vnetje, manjšina (približno 5 %) pa ponavljajoče se epizode vnetja. O ponavljajočih se epizodah vnetja govorimo, če venem letu zabeležimo 4 ali več epizod glivičnega vnetja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov