Eye Care črtalo za obrobo oči z odtenkom green jade

Zapeljiv pogled, ki obljublja nič in hkrati vse. Zapeljiv pogled, ki obljublja nič in hkrati vse.

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: odtenki izdelka Eye care črtala so na voljo na povezavi pod sliko izdelka!

Zapeljiv pogled, ki obljublja nič in hkrati vse. Poletno romanco, jesensko razigranost, zimsko veselje, pomladno romantiko. Želimo, da vaše oči zasijejo z našim edinstvenim črtalom za obrobo oči. Črtalo je izjemno mehko, brez parabena, brez dišav. Vsebuje karitejevo maslo in jojoba olje ter nežno krepi in polepša tudi najbolj občutljive oči.

Uporaba Eye care črtala

pred uporabo črtalo ošilite, da se izognete okruškom. Pri osebah z občutljivimi očmi in uporabnicah kontaktnih leč ne priporočamo uporabe črtala znotraj spodnjih trepalnic.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Glivične okužbe splovil

Pri moškem glivice običajno povzročijo vnetje glavice penisa (balanitis). Bolnik navede srbenje, pekoče bolečine po uriniranju in bolečino ob dotiku prizadetih mest. Ob pregledu je prisotna rdečina in oteklina, vidimo lahko diskretne pustulopapularne lezije.
Kako postavimo diagnozo?
Simptomi in klinična slika navadno zadostujejo za diagnozo. Na voljo pa imamo tudi več različnih testov in preiskav za potrditev glivičnega vnetja spolovil. S pomočjo mikroskopa lahko na stekelcu pregledamo kapljico izcedka, ki ji dodamo kapljico fiziološke raztopine. Napravimo lahko test s 10% kalijevim hidroksidom (Whiffov test), test s kulturo ali pa določimo vrednost vaginalnega pH. Na voljo je še nekaj drugih testov, ki se redkeje uporabljajo (npr. test lateks aglutinacije).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede