Eye Care črtalo za obrobo oči z odtenkom havana

Želimo, da vaše oči zasijejo z našim edinstvenim črtalom za obrobo oči. Želimo, da vaše oči zasijejo z našim edinstvenim črtalom za obrobo oči.
12283 12283

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: odtenki izdelka Eye care črtala so na voljo na povezavi pod sliko izdelka!

Zapeljiv pogled, ki obljublja nič in hkrati vse. Poletno romanco, jesensko razigranost, zimsko veselje, pomladno romantiko. Želimo, da vaše oči zasijejo z našim edinstvenim črtalom za obrobo oči. Črtalo je izjemno mehko, brez parabena, brez dišav. Vsebuje karitejevo maslo in jojoba olje ter nežno krepi in polepša tudi najbolj občutljive oči.

Uporaba Eye care črtala

pred uporabo črtalo ošilite, da se izognete okruškom. Pri osebah z občutljivimi očmi in uporabnicah kontaktnih leč ne priporočamo uporabe črtala znotraj spodnjih trepalnic.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Glivično okužbe splovil

Uporabljati jih je potrebno tako dolgo, kot svetuje zdravnik, čeprav bolnik morda že kmalu po začetku zdravljenja nima več težav. V nasprotnem primeru se lahko vnetje ponovi oziroma se poveča možnost za razvoj na zdravljenje odpornih vrst Candid. Pravtako je potrebno zdraviti morebitno vnetje pri partnerju (npr. s kremo). Ponavljajoče vnetje, ki je lahko posledica uporabe antibiotikov, kontracepcijskih tablet ali povišane koncentracije sladkorja v krvi, zahteva preprečevalno zdravljenje z enkratnim odmerkom enkrat tedensko, na primer 2-3 tedne.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede