Eye Care kompaktna podlaga za mastno kožo z odtenkom kin peach, 10 g

Občutite pristno veselje vaše božanske kože, ki uporablja kompaktni puder. Občutite pristno veselje vaše božanske kože, ki uporablja kompaktni puder.

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: odtenki Eye care kompaktne podlage za mastno kožo so dostopni na povezavi pod sliko izdelka!

Vse kar ste si vedno želele imeti! Občutite pristno veselje vaše božanske kože, ki uporablja kompaktni puder. Primeren za občutljivo in predvsem mastno kožo. Puder kožo matira, je ultra-mikronizirani. Zaradi SPF 15, brez kemičnih filtrov, vas ščiti pred soncem. Nenehno skrbi, da se vaša koža dobro prekriva, ne maši por in traja 8 ur. Odporna proti vodi in potu.

Uporabite ga kadarkoli in kjerkoli želite. Pomembno: brez občutka maske na obrazu, ne vsebuje konzervansov in dišav.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Multipla skleroza

Kako poteka zdravljenje?
Trenutno ne poznamo načina, kako multiplo sklerozo ozdraviti, obstajajo pa zdravila, ki bolnikom s to boleznijo lajšajo simptome in omogočajo bolj kakovostno življenje. Zdravila, ki se uporabljajo pri multipli sklerozi, delimo v tri velike skupine:

• zdravila za lajšanje simptomov bolezni, s katerimi skušamo kar najbolj zmanjšati težave, ki jih povzročajo simptomi bolezni. Ker so simptomi lahko zelo raznovrstni, je tudi zdravljenje od posameznika do posameznika zelo različno,

• zdravila za zdravljenje zagonov bolezni, ki jih bolniki prejmejo v obliki intravenskih infuzij, ko pride do zagona. Za tovrstno zdravljenje se uporabljajo kortikosteroidi, ki dokazano skrajšajo čas zagona in zmanjšujejo moč vnetja, vendar imajo tudi številne ter resne stranske učinke,

• zdravila, ki vplivajo na potek bolezni, so zdravila, ki jih bolniki jemljejo redno. Največkrat so v obliki injekcij ali infuzij. Cilj zdravljenja s temi zdravili je upočasnitev napredovanja bolezni, zmanjševanje števila zagonov in izboljševanje kakovosti življenja. Zaradi relativno kratkega časa uporabe teh zdravil, še ni jasno, kakšen je njihov dolgoročni vpliv. Zaradi potencialno nevarnih stranskih učinkov so pri bolnikih, ki prejemajo tovrstno terapijo, potrebne pogostejše laboratorijske kontrole krvi in natančno spremljanje zdravstvenega stanja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja