Eye Care kompaktna podlaga za normalno in suho kožo z odtenkom natural beige, 10 g

Občutite pristno veselje vaše božanske kože, ki uporablja kompaktni puder. Občutite pristno veselje vaše božanske kože, ki uporablja kompaktni puder.

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: odtenke Eye care kompaktne podlage za normalno in suho kožo so vidni v prilogi pod sliko izdelka!

Vse kar ste si vedno želele imeti! Občutite pristno veselje vaše božanske kože, ki uporablja kompaktni puder. Primeren za občutljivo in predvsem mastno kožo. Puder kožo matira, je ultra-mikronizirani. Zaradi SPF 15, brez kemičnih filtrov, vas ščiti pred soncem. Nenehno skrbi, da se vaša koža dobro prekriva, ne maši por in traja 8 ur.

Odporna proti vodi in potu. Uporabite ga kadarkoli in kjerkoli želite. Pomembno: brez občutka maske na obrazu, ne vsebuje konzervansov in dišav.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Multipla skleroza

Bolniki z multiplo sklerozo lahko veliko informacij in koristnih nasvetov pridobijo tudi na Združenju multiple skI ero ze Slovenije, ki ima svoj sedež v Ljubljani. Naslov spletne strani omenjenega združenja je: www.zdruzenje-ms.si.
Kako multipla skleroza vpliva na vaše življenje?
Kot vsaka resna kronična bolezen ima tudi multipla skleroza velik vpliv na posamezna področja vašega življenja. Kako močno bo bolezen zaznamovala vaše življenje, je v največji meri odvisno od njenega poteka. Važen pa je podatek, da bolniki z multiplo sklerozo nimajo krajše življenjske dobe od ostalih. Izkušnje kažejo, da je napredovanje bolezni počasnejše, če se bolezen pojavi v mlajših letih.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja