Eye Care kompaktna podlaga za normalno in suho kožo z odtenkom peach, 10 g

Občutite pristno veselje vaše božanske kože, ki uporablja kompaktni puder. Občutite pristno veselje vaše božanske kože, ki uporablja kompaktni puder.
12263 12263

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: odtenke Eye care kompaktne podlage za normalno in suho kožo so vidni v prilogi pod sliko izdelka!

Vse kar ste si vedno želele imeti! Občutite pristno veselje vaše božanske kože, ki uporablja kompaktni puder. Primeren za občutljivo in predvsem mastno kožo. Puder kožo matira, je ultra-mikronizirani. Zaradi SPF 15, brez kemičnih filtrov, vas ščiti pred soncem. Nenehno skrbi, da se vaša koža dobro prekriva, ne maši por in traja 8 ur.

Odporna proti vodi in potu. Uporabite ga kadarkoli in kjerkoli želite. Pomembno: brez občutka maske na obrazu, ne vsebuje konzervansov in dišav.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Multipla skleroza

Približno ena tretjina bolnikov bo 15let po postavitvi diagnoze še zmogla opravljati svoje poklicno delo, ena tretjina bo v istem časovnem obdobju sposobna samostojne skrbi zase, ena tretjina bolnikov pa bo popolnoma odvisna od tuje nege in pomoči.

Mnoge bolnice z multiplo sklerozo si ustvarijo družino. Nosečnost vpliva na možnost zagona - zadnje trimesečje nosečnosti zagotavlja naravno zaščito pred zagonom. Prvih nekaj mesecev po porodu pa je tveganje za zagon zvečano. Nosečnost ne vpliva na dolgoročni potek bolezni. Otroci mater z multiplo sklerozo nimajo višjega tveganja za prirojene napake ali druge zdravstvene težave.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja