Eye Care lak za nohte z odtenkom hibiscus, 5 mL

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni.
12425 12425

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: odtenke si lahko ogledate na povezavi pod sliko izdelka!

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Ne le da imajo efekt takojšnjega sušenja, so dolgo obstoječi ter neobčutljivi za zunanje vplive. Hkrati ne vsebujejo Toulena, Formola, Colophana, Niklja, Ftalatov, konzervansov.

Uporaba:

nanesite ga na popolno čisto površino nohta. Lak dobro pretresite in ga nanesite od začetka do konca nohta. Za optimalen učinek sprva nanesite en sloj laka svetle barve.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vročinski krč

Kako poteka spremljanje otroka z vročinskimi krči?
Otroka, ki je doživel vročinske krče, mora temeljito pregledati zdravnik. Pri prvih napadih otroka praviloma sprejmejo v bolnišnico, kjer se na podlagi natančne anamneze, kliničnega pregleda ter laboratorijskih izvidov izključijo druge bolezni s podobnimi kliničnimi slikami. Ob prvem vročinskem krču se dodatnih preiskav (elektroencefalogram) ponavadi ne opravi. Starši prejmejo natančna pisna in ustna navodila, kako ukrepati ob naslednji ponovitvi vročinskega krča pri otroku. Prejmejo recept za diazepam. Ob ponovitvi vročinskih krčev pa je potrebna dodatna nevrološka diagnostična obdelava.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede