Eye Care lak za nohte z odtenkom mauve, 5 mL

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni.
12430 12430

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: odtenke si lahko ogledate na povezavi pod sliko izdelka!

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Ne le da imajo efekt takojšnjega sušenja, so dolgo obstoječi ter neobčutljivi za zunanje vplive. Hkrati ne vsebujejo Toulena, Formola, Colophana, Niklja, Ftalatov, konzervansov.

Uporaba:
nanesite ga na popolno čisto površino nohta. Lak dobro pretresite in ga nanesite od začetka do konca nohta. Za optimalen učinek sprva nanesite en sloj laka svetle barve.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vročinski krči

Zdravljenje
Cilj zdravljenja je preprečevanje ponovnih napadov in prekinjanje napadov. Napad prekinjamo z zniževanjem telesne temperature ter uporabo diazepama v obliki rektalne raztopine. Otroku, lažjemu od 13 kg, apliciramo 5 mg, težjemu od 13 kg pa 10 mg diazepama. Za večje otroke je možna tudi uporaba raztopine midazolama, ki se aplicira bukalno v dozi 0,2-0,4 mg/kg, max. 15 mg.

Mnenja glede preprečevanja ponovnih napadov s profilaktično uporabo antiepileptičnih zdravil (fenobarbiton, valproat) so še vedno deljena, vendar prevladuje mnenje, da profilaksa ni potrebna.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede