Eye Care lak za nohte z odtenkom pearly white, 5 mL

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni.
12431 12431

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: odtenke si lahko ogledate na povezavi pod sliko izdelka!

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Ne le da imajo efekt takojšnjega sušenja, so dolgo obstoječi ter neobčutljivi za zunanje vplive. Hkrati ne vsebujejo Toulena, Formola, Colophana, Niklja, Ftalatov, konzervansov.

Uporaba:
nanesite ga na popolno čisto površino nohta. Lak dobro pretresite in ga nanesite od začetka do konca nohta. Za optimalen učinek sprva nanesite en sloj laka svetle barve.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vročinski krči

Posebna opozorila
Starši otrok z vročinskimi krči morajo biti seznanjeni z boleznijo in s pravilnimi ukrepi v primeru ponovitve. Strah pred vročinskimi krči pa starše ne sme zavesti, da že ob naj manj šem povišanju telesne temperature pri otroku uporabljajo antipiretike, sploh če otrok vročinskih krčev še nikoli ni imel.
Vročinski krči so najpogostejši nevrološki problem v otroštvu. Kratkotrajni vročinski krči za otroka niso nevarni in ne puščajo posledic za otrokovo zdravje. Najpogostejši vzrok vročinskih krčev so virusne okužbe zgornjih dihalnih poti - prehladi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede