Eye Care lak za nohte z odtenkom purple, 5 mL

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni.
12434 12434

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: odtenke si lahko ogledate na povezavi pod sliko izdelka!

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Ne le da imajo efekt takojšnjega sušenja, so dolgo obstoječi ter neobčutljivi za zunanje vplive. Hkrati ne vsebujejo Toulena, Formola, Colophana, Niklja, Ftalatov, konzervansov.

Uporaba:
nanesite ga na popolno čisto površino nohta. Lak dobro pretresite in ga nanesite od začetka do konca nohta. Za optimalen učinek sprva nanesite en sloj laka svetle barve.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Pasovec

Kaj povzroča nastanek pasovca?
Bolezen povzroča virus Varicella zoster iz skupine Herpes virusov, s katerim se okužimo pri prebolevanju noric. Od takrat dalje Ostaja v ganglijih (živčnih celicah) v neaktivni fazi. Ob oslabitvi našega imunskega sistema se virusi ponovno aktivirajo in v področju kože, ki ga določeni živec oživčuje, nastanejo spremembe, ki so značilne za pasovec. Virus se prenaša z neposrednim stikom, bolniki s herpes zostrom so kužni. Pri osebah, ki niso prebolele vodenih koz, se lahko te pojavijo pri stiku z bolnikom s herpes zostrom.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede