Eye Care lak za nohte z odtenkom shell, 5 mL

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni.
12438 12438

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: odtenke si lahko ogledate na povezavi pod sliko izdelka!

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Ne le da imajo efekt takojšnjega sušenja, so dolgo obstoječi ter neobčutljivi za zunanje vplive. Hkrati ne vsebujejo Toulena, Formola, Colophana, Niklja, Ftalatov, konzervansov.

Uporaba:
nanesite ga na popolno čisto površino nohta. Lak dobro pretresite in ga nanesite od začetka do konca nohta. Za optimalen učinek sprva nanesite en sloj laka svetle barve.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Pasovec

Kako poteka zdravljenje?
Bolniki z oslabljenim imunskim odzivom se zdravijo v bolnišnici, ostali doma po navodilih in terapiji, ki jo predpiše zdravnik družinske medicine. Zdravljenje z zdravili za uničevanje virusov, ki jih imenujemo virostatiki, predpiše zdravnik bolnikom, starejšim od 50 let, in vsem tistim, ki imajo že na začetku močne bolečine, kadar so prisotni hudi simptomi in znaki ter če od pojava izpuščaja niso minili več kot trije dnevi. Zdravljenje traja 7 dni. Jemljete 5-krat dnevno 800 mg aciklovirja ali 3-krat dnevno 1.000 mg valaciklovirja ali 1-krat dnevno 125 mgbrivudina.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede