Eye Care lak za nohte z odtenkom sorbet, 5 mL

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni.
12440 12440

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: odtenke si lahko ogledate na povezavi pod sliko izdelka!

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Ne le da imajo efekt takojšnjega sušenja, so dolgo obstoječi ter neobčutljivi za zunanje vplive. Hkrati ne vsebujejo Toulena, Formola, Colophana, Niklja, Ftalatov, konzervansov.

Uporaba:
nanesite ga na popolno čisto površino nohta. Lak dobro pretresite in ga nanesite od začetka do konca nohta. Za optimalen učinek sprva nanesite en sloj laka svetle barve.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Pasovec

Kako bolezen poteka?
Ob ustreznem zdravljenju kožne spremembe minejo v 7-14 dneh. Bolečina je lahko prisotna še več tednov, mesecev, celo let. V akutni fazi potrebujete počitek, tako da vam bo zdravnik predpisal nekaj dni bolniškega dopusta.
Kako poteka spremljanje bolnika spasoveem?
Potrebo po kontroli presodi zdravnik družinske medicine. V kolikor pride do poslabšanja, je kontrola nujna, tj. v primeru, če pride do razsoja sprememb po koži telesa, če so bolečine neznosne, če imate mrzlico ali povišano telesno temperaturo, če se pojavijo spremembe na očeh in v primerih vse slabšega splošnega počutja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede