Eye Care lak za nohte z odtenkom syrah, 5 mL

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni.
12442 12442

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: odtenke si lahko ogledate na povezavi pod sliko izdelka!

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Ne le da imajo efekt takojšnjega sušenja, so dolgo obstoječi ter neobčutljivi za zunanje vplive. Hkrati ne vsebujejo Toulena, Formola, Colophana, Niklja, Ftalatov, konzervansov.

Uporaba

nanesite ga na popolno čisto površino nohta. Lak dobro pretresite in ga nanesite od začetka do konca nohta. Za optimalen učinek sprva nanesite en sloj laka svetle barve.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Pasovec

Kako pasovec vpliva na vaše življenje?
Kakovost vašega življenja bo v aktivni fazi bolezni zmanjšana predvsem zaradi hudih bolečin, ki minejo v nekaj tednih, občasno pa vztrajajo še mesece, celo leta. Govorimo o postherpetični nevralgiji, ki je najpogostejši zaplet herpes zostra in se pojavlja pri 25-50% zlasti starejših bolnikov. Med možne zaplete uvrščamo še sekundarno bakterijsko okužbo, vnetje roženice ob očesnem zostru, prizadetost slušnega živca s posledično naglušnost jo ali Menierovim sindrom, paralizo obraznega živca, prizadetost motoričnega živčevja s posledičnimi ohromitvami in vnetje možganskih ovojnic in možganovme.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede