Eye Care odstranjevalec laka za nohte, 100 mL

Pred seboj imate edini odstranjevalec laka za nohte, ki ne vsebuje formola. Vse za nežno odstranjevanje laka. Pred seboj imate edini odstranjevalec laka za nohte, ki ne vsebuje formola. Vse za nežno odstranjevanje laka.
12445 12445

Ocene in mnenja

Opis

Ste se kdaj vprašale zakaj, so nohti po odstranjevanju laka tako suhi in brez sijaja? Odgovor tiči v sestavi. Pred seboj imate edini odstranjevalec laka za nohte, ki ne vsebuje formola. Vse za nežno odstranjevanje laka. Bogat je z vitaminom E, ki nežno očisti in zaščiti površino nohta. Sedaj si lahko brez slabe vesti privoščite lakirane nohte in ko boste lak izbrisale, bodo vaši nohti še vedno lepi in negovani.

Uporaba

lak nanesite ga na bombažno blazinico in nežno podrgnite po nohtu. Pred nanosom laka za nohte si umijte roke, da se bo lak površine nohta bolje prijel.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Pasovec

Zdravljenje
• Analgetiki (paracetamol, nesteoridni antirevmatiki, tramadol ... ),

• lokalno obkladki (fiziološka raztopina ali salicilni špirit; pri sekundarni infekciji antibiotična mazila; ob hujši bolečini dodamo v kreme 1-5 % anestezin ali benzokain 2%in 10%),

• TENS,

• počitek (bolniški dopust v akutni fazi bolezni, ob nevralgijah o tem presodi zdravnik družinske medicine).

Protivirusno zdravljenje začnemo takoj pri bolnikih z oslabljenim imunskim odzivom (imunosupresija) in v primeru bolezni v področju trigeminalnega živca. Druge bolnike ?zdravimo z zdravili le, če so prisotni hudi simptomi in znaki ter če od pojava izpuščaja ni minilo več kot 3 dni, kar ne velja za imunsko oslabljene bolnike.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede