Eye Care pomirjevalna hidratantan maska z visoko toleranco, 45 mL

Balzam ne le za vašo kožo, temveč tudi za vašo dušo. Balzam ne le za vašo kožo, temveč tudi za vašo dušo.
12486 12486

Ocene in mnenja

Opis

Čas je, da začnete svojo kožo razvajajti. Balzam ne le za vašo kožo, temveč tudi za vašo dušo. Hidratantna maska je bila briljanten izdelek za pomiritev in navlažitev* tudi najbolj občutljive kože. Obogatena s sestavinami, ki kožo pomirjajo, vlažijo, obnavljajo, poživijo in nahranijo. Alanto?n, voda kumare, izvleček morske trave (morskih sok), izvleček breskvinih listov, vitamina E - in vaša koža je potopljena v vrtinec negovalnega balzama. Maska pomaga koži povrniti njen žar, elastičnost in mehkobo ter žametni dotik.

Uporaba

Najprej uporabimo piling, nakar na debelo po obrazu in vratu, nanesemo pomirjevalno hidratantno masko (izognite se predelu okrog oči in ustnic). Masko lahko uporabite tudi na dekolteju in rokah. Pustite koži, da se sprosti za 10 minut, nato nežno odstranite preostalo masko z bombažno blazinico ali papirnato brisačo. Za super navlaženo kožo, lahko masko uporabljate nekajkrat na teden. Znanstveno dokazana odlična učinkovitost. Dermatološko kontrolirano (rezultati na zahtevo).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Motnje v delovanju ščitnice

Kako postavimo diagnozo?
V diagnostiki motenj v delovanju ščitnice zavzema pomembno mesto anamneza. Zdravnik bo pogosto lahko že iz opisa bolnikovih težav ugotovil, za kakšno motnjo gre. Pogovoru sledi klinični pregled s tipanjem ščitnice in laboratorijsko določanje nivoja ščitnice stimulirajočega hormona (TSH) in, če je potrebno, tudi ravni ščitničnih hormonov v krvi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja