Eye Care set za francosko manikuro

<p>Se želite počutiti romantično in ženstveno? Lepi in regenerirani nohti so le korak oddaljeni od vas.</p>

Se želite počutiti romantično in ženstveno? Lepi in regenerirani nohti so le korak oddaljeni od vas.

12447 12447

Ocene in mnenja

Opis

Pozabite na zapravljene urice pri manikuri. Se želite počutiti romantično in ženstveno? Lepi in regenerirani nohti so le korak oddaljeni od vas. Set francoske manikure vsebuje tri lake na nohte, ki so bogati z vitamini A, E in B5 ter s silico, ki izboljša strukturo nohta (ga utrdi). V setu je tudi lak za hitro sušenje laka. Neverjetno! Set ne vsebuje TOLUENA, FORMOLA, COLOPHANA, NIKLJA, FTALATE, KONZERVANSE. Uporaba: beli lak za nohte nanesite na področje bele lunice in pustite, da se posuši. Nato čez celotno površino nohta nanesite lak roza barve. Pustite, da se posuši in nanesite zadnji lak za nohte za sofisticiran izgled nohta. Uživajte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Pasovec

Posebna opozorila
Lokalna mazila imajo pri zdravljenju pasovca omejen učinek. Mehurčki vsebujejo virus Varicello zoster, ki lahko pri otrocih in osebah, ki še niso preboleli noric, povzročijo izbruh le-teh. Po prvem izbruhu pasovca je bolnik zaščiten pred ponovnimi izbruhi, pri 4 % ljudi pa se bolezen ponovi.

Herpes zoster, ki ga povzroča virus VariceIla zoster se najpogosteje pojavlja pri odraslih osebah in osebah z oslabljeno imunsko sposobnostjo, redkeje zbolijo otroci. Bolniki so kužni. Na prizadetem delu telesa, najpogosteje enostransko na trupu ali obrazu, redkeje na okončinah, se najprej pojavi peko ča bolečina, ki ji sledi izbruh herpetičnih mehurčkov. Zdravljenje je specifično in nespecifično, najpogostejši zaplet je postherpetična nevralgija.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede