Eye Care šminka z odtenkom bright red, 4 g

Ovijte svoje ustnice v popek želja, katere bo vsak želel poljubiti. Ovijte svoje ustnice v popek želja, katere bo vsak želel poljubiti.
12401 12401

Ocene in mnenja

Opis

Opozorilo: Prikaz odtenkov Eye care šmink je dosegljiv na povezavi pod sliko izdelka!

Ovijte svoje ustnice v popek želja, katere bo vsak želel poljubiti. Šminka je bogata z a-Tocopherolom in Y-Orizanolom. Suhim ustnicam nudi vso hidratantno razkošje ter zagotavljajo udobno, dolgotrajno svežino. Pomembno - šminka ne vsebuje lanolina in konzervansov!

Uporaba:
s črtalom obrobite ustnice, nato nanesite šminko sprva na zgornjo ustnico, začnite na sredini in nato potegnite navzven v smeri obeh kotičkov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parkinsonova bolezen

Pri načrtovanju zdravljenja simptomov Parkinsonove bolezni mora zdravnik upoštevati, v kolikšni meri simptomi ovirajo bolnikovo življenje, starost bolnika in njegove morebitne spremljevalne bolezni. Ker imajo zdravila dolgoročno gledano hude in moteče stranske učinke, cilj zdravljenja ni stanje brez simptomov, ampak zmanjševanje simptomov na tako stopnjo, ki je za bolnika še sprejemljiva. Iskanje ustreznega razmerja med pozitivnim delovanjem in stranskimi učinki je velikokrat težko in dolgotrajno. Načrtovanje in prilagajanje zdravljenja je pri bolnikih s Parkinsonovo boleznijo naloga nevrologa.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja