Eye Care utrjevalec laka - Top coat natural

Odkrijte skrivnost utrjevalca - fiksatorja, ki lak zaščiti, podaljša njegovo obstojnost ter nohtom doda neverjeten sijaj. Odkrijte skrivnost utrjevalca - fiksatorja, ki lak zaščiti, podaljša njegovo obstojnost ter nohtom doda neverjeten sijaj.
12449 12449

Ocene in mnenja

Opis

Ekskluzivno za nego vaših nohtov. Odkrijte skrivnost utrjevalca - fiksatorja, ki lak zaščiti, podaljša njegovo obstojnost ter nohtom doda neverjeten sijaj. Lahko ga uporabljate samostojno ali kot zadnji premaz. Pomembno - ne vsebuje Toulena, Formola, Colophana, Ftalatov, konzervansov. Vaši nohti vam bodo hvaležni.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Norice

Kako pogoste so vodene koze?
Štejemo jih med otroške bolezni in so zelo pogoste, ravno zaradi velike kužnosti. 90 % otrok je do 15. leta že prekuženih.
Kaj povzroča nastanek vodenih koz?
Povzroča jih virus in sicer iz skupine herpes virusov. To je virus Varicella-zoster, ki se prenaša z neposrednim stikom od bolnika na bolnika in kapljično. Pojavlja se v izločkih dihal, vendar pred nastopom izpuščaja. Bolniki so kužni 2 dni pred začetkom bolezni in 5 dni po zadnjem izbruhu izpuščaja. Virus vstopi skozi dihala in očesno veznico, prenaša se tudi preko rok, prenos preko predmetov pa je manj pogost. Detergenti, suh zrak in eter ga uničijo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede