Fade Out extra care dnevna krema z ZF 25, 50 mL + 25 mL dodatno GRATIS

<strong>Negovalna nočna krema za bledenje starostnih peg, sončnih madežev...</strong> Negovalna nočna krema za bledenje starostnih peg, sončnih madežev...
534358 3414

Ocene in mnenja

Opis

Negovalna dnevna krema za bledenje starostnih peg, sončnih madežev, pegic, neenakomerne pigmentacije in temnih pigmentnih madežev, ki so posledica nosečnosti ali jemanja kontracepcije. Krema Fade Out Extra Care je namenjena dnevni zaščitni negi suhe in občutljive kože. Na varen način zmanjšuje tvorbo melanina in s tem svetli kožo. Bogata z vlažilnimi učinkovinami kot sta vitamin E in olje makadamije, ki kožo hkrati tudi pomirja. Ponovno vzpostavlja naravno vlažnost kože, ji povrne mladosten sijaj in preprečuje nastajanje gubic. Ob redni uporabi so prvi rezultati vidni že v 2-4 tednih, odvisno od tipa kože.

GLAVNE UČINKOVINE

Olje makadamije kožo bogato vlaži in mehča.

Kompleks vitaminov A, E & C varuje kožo pred prostimi radikali in vzpodbuja svetlenje.

Zyalight patentirana bledilna formula, ki varno zavira in preprečuje proces tirozinaze v katerem nastaja melanin.

Vitamin E – naraven antioksidant, ki preprečuje nastanek gubic, kožo vlaži, ji vrača mladosten, zmanjšuje škodo nastalo z UV sevanjem in varuje kožo pred onesnaževalci zraka.

NAVODILA ZA UPORABO

Kremo Fade Out Extra Care dnevno kremo nanesite zvečer in na očiščeno kožo na predele, ki jih želite posvetliti. Pomembno, je da kremo uporabljate redno in dosledno, saj boste le tako preprečil nastanek novih madežev.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Nekatere praživali se razmnožujejo z brstenjem. Z zunanjim brstenjem se razmnožujejo nekateri ne parazitski ciliati. Notranje brstenje ali endopoliogenija se od shizogonije razlikuje samo po mestu nastanka hčerinskih celic. Pri notranjem brstenju hčerinske celice nastanejo znotraj materinskih celic. Do takega razmnoževanja pride pri nekaterih kokcidijih. Endodiogenija je oblika endopoliogenije, pri kateri nastane ta samo dve hčerinski celici znotraj materinske celice, npr. pri Toxoplasma gondii.

Od praživali se le ciliati razmnožujejo s konjugacijo. Konjugacija je razmnoževanje pri katerem se združita samo jedri.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vivalis LTD Vivalis LTD
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja