Fade Out original krema ZF 15, 50 mL + 25 mL dodatno GRATIS

Negovalna krema za bledenje starostnih peg, sončnih madežev, pegic, neenakomerne pigmentacije. Negovalna krema za bledenje starostnih peg, sončnih madežev, pegic, neenakomerne pigmentacije.
908193 1506

Ocene in mnenja

Opis

DELOVANJE

Negovalna krema za bledenje starostnih peg, sončnih madežev, pegic, neenakomerne pigmentacije in temnih pigmentnih madežev, ki so posledica nosečnosti ali jemanja kontracepcije. Fade Out Original na varen način zmanjšuje tvorbo melanina in s tem svetli kožo, UVA/UVB zaščita varuje kožo pred sončnimi žarki in preprečuje nastanek novih madežev. Ob redni uporabi so prvi rezultati vidni že v 2-4 tednih, odvisno od tipa kože

GLAVNE UČINKOVINE

    * Izvlečki gornika, murve in sladiča – naravni bledilci.
    * Vitamin E – naraven antioksidant, ki preprečuje nastanek gubic, kožo vlaži, ji vrača mladosten, zmanjšuje škodo nastalo z UV sevanjem in varuje kožo pred onesnaževalci zraka.
    * Provitamin B5 – kožo bogato vlaži, jo mehča in neguje, vzpodbuja delovanje celic in pomirja razdraženo kožo.
    * Zyalight - patentirana bledilna formula, ki varno zavira in preprečuje proces tirozinaze v katerem nastaja melanin.

NAVODILA ZA UPORABO                    

Kremo Fade Out Original nanesite zjutraj in zvečer na očiščeno kožo na predele, ki jih želite posvetliti (na rokah po vsakem umivanju). Pomembno, je da kremo uporabljate redno in dosledno, saj boste le tako preprečil nastanek novih madežev.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

SIMBIOZE

Živali in rastline pogosto živijo v parih, skupnostih, ki jim pravimo simbioze ali sožitja. Simbioza v ožjem pomenu besede navadno pomeni odnos, pri katerem imata oba udeleženca določene koristi od skupnega življenja in pri katerem noben partner ne more živeti samostojno.

Med simbioze v širšem pomenu besede prištevamo komenzalizem, mutualizem, inkvilinizem in parazitizem. Širši pomen simbioze je prvotnejši, saj so ga biologi uporabljali že v 19. stoletju. Tipe simbioze (komenzalizem, mutualizem, inkvilinizem in parazitizem) ločujemo po tem, ali imajo gostitelji od gostov korist ali škodo. ri medsebojni odnosi nastanejo v boju za obstanek in vplivajo nanj.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vivalis LTD Vivalis LTD
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja