Fade Out White Protecting dnevna krema s faktorjem 15, 50 mL

Dnevna negovalna krema za bledenje starostnih peg, sončnih madežev... Dnevna negovalna krema za bledenje starostnih peg, sončnih madežev...
590291 3415

Ocene in mnenja

Opis

Nova formula za belo in sijočo kožo z Niacinamidom in ekstraktoma murve in slabiča!

Dnevna negovalna krema za bledenje starostnih peg, sončnih madežev, pegic, neenakomerne pigmentacije in temnih pigmentnih madežev, ki so posledica nosečnosti ali jemanja kontracepcije. Fade Out Extra Care Day je namenjena dnevni negi suhe in občutljive kože. Na varen način zmanjšuje tvorbo melanina in s tem svetli kožo. Koži vrača naravno vlažnost, preprečuje nastanek gubic, vzpodbuja obnovo celic in koži vrača prijeten videz. Sončna zaščita SPF 15 varuje kožo pred sončnimi žarki in preprečuje nastanek novih madežev.

GLAVNE UČINKOVINE

Vitamin E – naraven antioksidant, ki preprečuje nastanek gubic, kožo vlaži, ji vrača mladosten, zmanjšuje škodo nastalo z UV sevanjem in varuje kožo pred onesnaževalci zraka.  

Provitamin B5 – kožo bogato vlaži, jo mehča in neguje, vzpodbuja delovanje celic in pomirja razdraženo kožo.

SPF 15 – sončna zaščita preprečuje temnenje in nastanek novih pigmentnih madežev.

Zyalight - patentirana bledilna formula, ki preprečuje proces tirozinaze.

NAVODILA ZA UPORABO

Kremo Fade Out Extra Care Day nanesite zjutraj in čez dan na očiščeno kožo na predele, ki jih želite posvetliti (na rokah po vsakem umivanju). Pomembno, je da kremo uporabljate redno in dosledno, saj boste le tako preprečil nastanek novih madežev.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Praživali živijo povsod na Zemlji. Dobimo jih v morju, sladki vodi ali v zemlji.

Mnoge so se prilagodile na komenzalni ali parazitski način življenja v rastlinah, živalih ali človeku. Do danes je opisanih najmanj 45.000 vrst praživali.
V človeku živi približno 30 vrst praživali. Od teh se je samo malo vrst prilagodilo parazitskemu življenju, vendar zaradi parazitskih praživali umre ali pa je pohabljenih več ljudi kakor zaradi katerekoli bolezni, ki jo povzročajo bakterije ali virusi. Praživali parazitirajo na celicah (epicelularno) ali v celicah (intracelularno). Vse so endoparaziti. V človeški organizem pridejo kot vegetativne oblike ali ciste, in to z neposrednim stikom ali posredno z okuženo vodo ali hrano. V kri jih lahko prenesejo hematofagni (ki pijejo kri) artropodi.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vivalis LTD Vivalis LTD
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja