Farmaderbe Burro Karité krema za obraz, 50 mL

Anti-age krema za obraz z maslom karité z vitaminom E, pantenolom in vlažilnim kompleksom lipomoist. Anti-age krema za obraz z maslom karité z vitaminom E, pantenolom in vlažilnim kompleksom lipomoist.
443328 17677

Ocene in mnenja

Opis

Anti-age krema za obraz z maslom karité z vitaminom E, pantenolom in vlažilnim kompleksom lipomoist:

- vaši koži ponovno podari sijoč in mladosten videz,
- zaradi hitrega vpijanja pa je odlična tudi kot vsakodnevna podlaga za ličila.

Vsebuje:

* aktivne rastlinske sestavine, ki  preprečujejo nastanek prostih radikalov in spodbujajo obnavljanje celic, ki pospešujejo sintezo kolagena.

* maslo karité, odlično ščiti vašo kožo pred soncem, mrazom in vetrom, posebej priporočljiva pa je tudi za zelo suho in občutljivo kožo. 

Aktivne sestavine:

Olivno olje 5 %, maslo karité 5 %, olje jojobe 2 %, d-pantenol 0,5 %, alantoin 0,3 %, vlažilni kompleks lipomoist 0,5 %, vitamin e 0,3 %.

Navodila za uporabo:

nanesite zjutraj in zvečer na kožo obraza in vratu.

Ne vsebuje parabenov in petrolatov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Nekaj nasvetov

1 Par naj začne s predigro, da moški doseže erekcijo. Leže naj na hrbet, partnerka pa naj mu z roko stimulira penis. Medtem naj se moški osredotoči le na svoj spolni užitek.

2 Ko začuti, da se bliža orgazmu, naj to pove partnerki, ki naj neha stimulirati penis. Preden erekcija mine, naj partnerka spet začne s stimulacijo.

3 To ponavljajta in šele ob četrti ponovitvi naj pride do izliva. Moški mora partnerki ves čas govoriti, kdaj naj začne in prekine stimulacijo.

4 Ko se moški zna osredotočiti na svoje spolne občutke in prepozna, kdaj je tik pred orgazmom, je čas, da par naredi naslednji korak.

5 Zdaj ponovita prej opisano, le da tokrat uporabita lubrikant, ki pospeši orgazem. Okoliščine bodo tako podobne vaginalnemu spolnemu odnosu.

6 Sledi spolni odnos, pri katerem naj bo moški spodaj, ženska pa sede na nabrekli penis. Tik preden moški doseže orgazem, naj neha prodirati, penis pa naj ostane v nožnici. Ko se umiri, a preden izgubi erekcijo, naj spet začne prodirati. Orgazem naj spet doseže šele v četrtem poskusu.

7 Kakor hitro je spolni odnos v tem položaju uspešen, naj partnerja vse skupaj ponovita leže drug ob drugem in na koncu še tako, da je moški na vrhu. Po »stop-start- metodi naj vadita vsaka dva tedna, dokler ne bo težava povsem odpravljena.

?Možnosti za uspeh so velike!

Večini parov bo tako uspelo odpraviti težavo. Sicer se vzrok za prezgodnji izliv semena morda skriva v globoko zakoreninjenih čustvenih težavah moškega ali pa v le polovični pripravljenosti partnerke na sodelovanje. V takšnem primeru naj par poišče pomoč pri izkušenem terapevtu.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja