Farmaderbe Cell intenzivno blato proti celulitu, 500 g

<p>Intenzivno blato proti celulitu učinkovito zmanj&scaron;uje celulit in druge nepravilnost, ki nastanejo zaradi nabiranja ma&scaron;čobe in prekomernega zadrževanja vode v telesu.</p>

Intenzivno blato proti celulitu učinkovito zmanjšuje celulit in druge nepravilnost, ki nastanejo zaradi nabiranja maščobe in prekomernega zadrževanja vode v telesu.

906662 17670

Ocene in mnenja

Opis

Cell intenzivno blato proti celulitu učinkovito zmanjšuje celulit in druge nepravilnost, ki nastanejo zaradi nabiranja maščobe in prekomernega zadrževanja vode v telesu:

- nežno napne povrhnjico vaše kože, spodbuja obnavljanje kožnih celic in vidno izboljša videz pomarančne kože.

Vsebuje inovativen morski kompleks seanamin z elektroliti, saharidi in peptidi. Vsebuje tudi rastlinski kompleks actisculpt, ki učinkovito reformulira maščobo z bokov, stegen, trebuha in zadnjice.

Aktivne sestavine:

Morski kompleks seanamin 0,2 %, kompleks za zmanjševanje maščobe actisculpt 0,2 % (na osnovi coleusa forskofliija in guguluja), bela amazonska glina 7,5 %, mehurjasta haloga 1,5 %, rjava alga 1,5 %, mešanica eteričnih olj (brina, pomaranče, mandarine, grenivke in ciprese) 1,21 %, kremenasta alga 1 %.

Navodila za uporabo:

s krožnimi gibi nanesite na želene dele telesa in jih ovijte s prozorno folijo. Izdelek pustite delovati 20-30 minut in ga nato odstranite z vlažno krpo ali izperite pod tušem. Uporabljajte enkrat do trikrat tedensko.

Opozorila:

Shranjevati izven dosega otrok. Kozmetični izdelek, samo za zunanjo uporabo. Izdelek lahko povzroči rahlo trenutno pordelost kože, ki je posledica ponovne aktiviracije regeneracije vaše kože in izgine po nekaj minutah.

Izdelek je dermatološko testiran. Ne vsebuje parabenov, petrolatov, barvil ali derivatov živalskega izvora. Vsebuje rastlinski glicerin. Testirano na nikelj.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Vpletanje las

S tem nekirurškim posegom frizer na preostale lase pritrdi umetne, in tako prikrije plešo. Nove lase vplete na pramene obstoječih. Tako vpletene lase je treba skrbno negovati in umivati.

Lasni vsadki

To je napol kirurški poseg, pri katerem tanke pramene las pritrdijo na plešasti dellasišča. Takšni vsadki so najpogosteje iz umetnih vlaken, zato ne smemo uporabljati sušilca za lase.

Presajanje las

S tem kirurškim posegom trajno nadomestimo lase, vendar kljub priljubljenosti postopka takšni lasje
niso bujni kot naravni. S predela senc in zatilja izrežejo lase z mešički vred in jih presadijo na plešasta območja. Ti potem sicer res izpadejo, vendar zraste jo novi. Če želimo plešaste predele popolnoma prekriti, moramo postopek nekajkrat ponoviti.

Zdravljenje z zdravili

Med proučevanjem zdravil za uravnavanje srčnega tlaka so odkrili, da minoksidil spodbuja rast las, in ga zato danes uporabljajo tudi v ta namen. Za doseganje vidnih učinkov si ga je treba štiri mesece dvakrat na dan vtirati v kožo lasišča. Zdravljenja ne smemo prekiniti, sicer lahko lase znova izgubimo.

Drugo zdravilo vsebuje finasterid, ki se sicer uporablja za zdravljenje benigne hiperplazije prostate, saj preprečuje delovanje encima alfa reduktaze, ki najverjetneje povzroča plešavost.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov