Farmaderbe Cell krema proti celulitu s toplotnim učinkom, 200 mL

Krema proti celulitu s toplotnim učinkom učinkovito zmanjšuje celulit in druge nepravilnosti na vseh predelih telesa.<br><br><a href="http://www.moja-lekarna.com/p-23401-farmaderbe-cell-anticelulitni-proizvodi-sedaj-15-ugodneje.aspx"><strong>&gt;&gt; Farmaderbe Cell anticelulitni proizvodi sedaj 15 % ugodneje!</strong></a><br> Krema proti celulitu s toplotnim učinkom učinkovito zmanjšuje celulit in druge nepravilnosti na vseh predelih telesa.

>> Farmaderbe Cell anticelulitni proizvodi sedaj 15 % ugodneje!
481254 17672

Ocene in mnenja

Opis

Cell krema proti celulitu s toplotnim učinkom učinkovito zmanjšuje celulit in druge nepravilnosti na vseh predelih telesa:

- vašo kožo naredi čvrsto, gladko in svilnato,

Vsebuje tudi shujševalni kompleks slimming, ki skupaj s kompleksom za zmanjševanje maščobe liporeductyl učinkovito odpravlja nepravilnosti na območju bokov, stegen, trebuha in zadnjice ter vidno izboljša videz pomarančne kože.

Aktivne sestavine: shujševalni kompleks slimming 2 % (na osnovi genisteina, sojinih izoflavonov, kofeina, karnitina in spiruline), kompleks za zmanjševanje maščobe liporeductyl 1 % (na osnovi joda, escina, lobodike in bršljana), izvleček arnike 2%, rjava alga sphacelaria 1 %.

Navodila za uporabo:

nanesite zjutraj ali zvečer, priporočljivo po prhanju, saj le-to odpre pore. Izdelek vtrite v kožo s krožnimi gibi, dokler se popolnoma ne vpije.

Opozorila:

Shranjevati izven dosega otrok. Kozmetični izdelek, samo za zunanjo uporabo. Izdelek lahko povzroči rahlo trenutno pordelost kože, ki je posledica ponovne aktiviracije
regeneracije vaše kože in izgine po nekaj minutah.

Izdelek je testiran na nikelj. Ne vsebuje parabenov, petrolatov, glutena ali derivatov živalskega izvora. Vsebuje rastlinski glicerin. Po uporabi izdelka si dobro operite roke. Izdelek ni priporočljiv za ljudi z občutljivo kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Ankete in raziskave so pokazale, da ženske laže dosežejo orgazem same kot med spolnim občevanjem s partnerjem. Za začetek torej poskusite zdraženjem ščegetavčka. Morda se boste počutile krive, ker se samozadovoljujete, vendar je predvsem pomembno, da doživite prvi orgazem, ne glede na to, kako. Močno vzburjeni stisnite trebušne mišice - to vam bo pomagalo doseči spolni vrhunec.

Doseganje spolnega vrhunca

Samozadovoljevanje nadaljujte, dokler orgazma ne boste z lahkoto dosegli. Takrat začnite spolno občevati s partnerjem, vendar še ne poskušajte doseči vrhunca med vagin aIn im spolnim odnosom.

Partner naj vam še po ejakulaciji draži ščegetavček, da lahko počasi dosežete orgazem. Veliko žensk, ki orgazem dosežejo zdraženjem ščegetavčka, ne doživijo spolnega vrhunca med vaginalnim spolnim odnosom, čeprav v spolnosti uživajo.

Parom zato priporočamo predigro, dokler se ženska ne vzburi, potem pa naj ji partner vtakne ud v nožnico in začne počasi porivati. Nato naj izvleče ud in čez nekaj minut spet prodre vanjo.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov