Farmaderbe Digermax, 30 žvečljivih tablet

Farmaderbe Digermax je prehransko dopolnilo na osnovi svišča, melise, mente in drugih rastlinskih izvlečkov. Farmaderbe Digermax je prehransko dopolnilo na osnovi svišča, melise, mente in drugih rastlinskih izvlečkov.
29965 29965

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Več o učinkih prehranskega dopolnila je napisano na gornji povezavi, pod alinejo kako izdelek deluje.

Farmaderbe Digermax je prehransko dopolnilo na osnovi svišča, melise, mente in drugih rastlinskih izvlečkov.

Sestavine Farmaderbe Digermax dopolnila

Sestavine: fruktoza, izvleček koreninice sladkega korena (Glycyrrhiza glabra), dodatek: mikrokristalna celuloza, izvleček navadnega komarčka (Foeniculum vulgare), prah korenine rumenega svišča (Gentiana lutea), prah listov boldovca (Peumus boldus), izvleček pegastega badlja (Silybum marianum), prah listov melise (Melissa officinalis), prah korenine rabarbare (Rheum palmatum), prah rožmarinovih listov (Rosmarinus officinalis), izvleček kumine (Carum carvi), sredstvi proti strjevanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid; aroma, eterično olje mete (Mentha x piperita).

Način uporabe Farmaderbe Digermax dopolnila

Priporočeno je zaužiti 2 tableti po kosilu in 2 po večerji. Tablete naj se raztopijo v ustih, saj se njihove učinkovine tako bolje izkoristijo.

Vsebnost sestavin prehranskega dopolnila

Vsebnost v 4 tabletah, ki predstavlja dnevni odmerek:

200 mg - sladki koren

100 mg - navadni komarček

100 mg - rumeni svišč

100 mg - boldovec

100 mg - pegasti badelj

100 mg - melisa

100 mg - rabarbara

60 mg - rožmarin

60 mg - kumina

10 mg - eterično olje mete

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Očesni tumorji

Koga lahko bolezen prizadene?
Retinoblastom je maligni tumor na mrežnici. Z zasnovo za retinoblastom se rodi približno eden na 18.000 otrok, bolezen pa večinoma izbruhne pred drugim rojstnim dnem. Ko tumor raste, potisne oko na stran, torej v škiljenje. Prav tako se lahko agresivno in hitro zaraste v možganih in povzroči smrt. Tvorba sicer nastane na podlagi genske okvare, se pa kljub temu zelo redko podeduje. Večina primerov (92 odstotkov) nastane na podlagi novonastale spremembe (mutacije) dednih zasnov. Le 8 odstotkov bolezni se pojavi v družini v večjem številu, to pomeni, da jih otroci avtosomalnodominantno podedujejo od staršev: v povprečju zboli 45 odstotkov potomcev.

Tumor raste zelo hitro in umrljivost pri majhnih retinoblastomih znaša 8 odstotkov. Če je prizadet tudi vidni živec, je smrtnost 65-odstotna.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ciba vision Ciba vision
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov