Farmaderbe eterično olje limone, 10 mL

Eterično olje limone je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov. Eterično olje limone je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov.
444847 17702

Ocene in mnenja

Opis

Eterično olje brina je čisto, 100 % eterično olje primerno za:

- masaže, kopeli,
- obkladke, kožno nanašanje,
- odišavljanje prostorov,
- aromaterapijo.

Sestavine:

čisto, 100 % olje limonine lupine (citrus limonum).

Opozorila:

shranjevati izven dosega otrok. Izdelka ne uporabljajte čistega, ampak ga vedno ustrezno razredčite. Pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi ali sluznico. Ni primeren za uporabo med nosečnostjo.

SHRANJEVANJE:

Izdelek hranite dobro zaprt, ne hranite ga v bližini virov toplote, ne izpostavljajte ga direktni sončni svetlobi. Samo za zunanjo uporabo.

Ne vsebuje sintetičnih dodatkov. Ne zaužijte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Ločitev

Vse več parov se sooča s številnimi težavami v razmerju, vendar to ne odseva nujno upadanja moralnih vrednot; vzrok je najbrž kompleksnost sodobnega življenja, ki pritiska na vsakega posameznika. Podpora in pomoč sta vse manjši, pričakovanja pa vse večja.

Statistika govori, da danes dve od treh ločitev sprožijo ženske, pri tem pa ima večina občutek, da jim naprtijo preveliko breme, ki ga morajo prenašati brez zadostne podpore partnerjev. Povprečen zakon traja osem let - to je žalosten, a resničen podatek.

Obdobja sprememb

Pri večini parov so težave povezane z dejstvom, da se ljudje počasi spreminjamo. To je lahko seveda težavno, lahko pa je tudi osvežujoče in konstruktivno. Če se boste naučili, da se lahko razvijate in spreminjate skupaj, boste preprečili dolqočasje in monotonost v razmerju.

Na koncu težavnih obdobij, ki so navadno prežeta s čustveno negotovostjo, boste utrdili razmerje ali pa se bodo vajine poti ločile.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja