Fashy gosenica termofor s češnjevimi koščicami

<strong>Fashy termofor v obliki gosenice je grelno telo namenjeno vsem - tako otrokom kot tudi odraslim za razvajanje med prehladnimi dnevi s toplim termoforjem.</strong> Fashy termofor v obliki gosenice je grelno telo namenjeno vsem - tako otrokom kot tudi odraslim za razvajanje med prehladnimi dnevi s toplim termoforjem.
20192 20192

Ocene in mnenja

Opis

Fashy termofor v obliki gosenice je grelno telo namenjeno vsem - tako otrokom kot tudi odraslim za razvajanje med prehladnimi dnevi s toplim termoforjem.

Fashy gosenica termofor je napolnjen s koščicami ter je kot nalašč za vašega otroka.

Uporaba Fashy gosenica termoforja s češnjevimi koščicami

Fashy gosenica termofor s češnjevimi koščicami nikoli ne dajajte v pečico in segrevajte pri previsoki temperaturi. Bolj varen način priprave termoforja je v mikrovalovni pečici ali pa v stiku s segretim telesom (na primer krušna peč). Pred uporabo termoforja venomer preverite temperaturo.

Fashy termofor (še posebej če je ta močno segret) ne polagajte direktno na kožo pač pa položite na površino volnenega ali drugega oblačila. Pri dolgotrajnejšem direktnem stiku lahko povzročite pregretje organizma ali celo prekomerno rdečico.

Fashy gosenica termofor s češnjevimi koščicami - uporaba

Termofor se uporablja za gretje in lajšanje bolečin, hkrati pa je tudi odlična igrača. Vaši otroci jo bodo oboževali, saj stkejo s Fashy termoforjem posebno čustveno vez.

Kdaj uporabiti termofor?

Termofor uporabite kadar se želite nekoliko segreti, kadar ste prehlajeni, imate težave z dihalnim sistemom ali vas daje kašelj. Toplota, ki se sprošča ob stiku termoforja lajša tudi občutek bolečine.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Fashy Fashy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede