Fashy Peru termofor s pisano prevleko, 1 termofor
Fashy Peru termofor s pisano prevleko, 1 termofor
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Fashy Peru termofor s pisano prevleko, 1 termofor

Proizvajalec: Fashy
Fashy Peru termofor s pisano prevleko je termofor s prostornino 2 l. Oblečen je v snemljivo prevleko s pisanim vzorcem. Vsestransko uporaben.
Cena: 10,78 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkapripomoček, termofor
Učinekgrelni učinek

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Fashy Peru termofor s pisano prevleko je termofor s prostornino 2 l. Oblečen je v snemljivo prevleko s pisanim vzorcem. Vsestransko uporaben.

Lastnosti izdelka

  • termofor
  • za vročo vodo
  • v snemljivi prevleki

Dodatno o Fashy Peru termofor s pisano prevleko

Ob različnih bolečinah, napetostih ali trenutkih, ko potrebujete blaženje s pomočjo toplotnega učinka, je Fashy Peru termofor s pisano prevleko definitivno odlična izbira. V ta termofor lahko namreč natočite zares veliko vode. Ker je nekoliko večji, je odličen za pregrevanje različnih predelov telesa.

Fashy Peru termofor s pisano prevleko ima prostornino kar 2L. Ponaša se z odličnim tesnjenjem in dolgo ohranja prijetno toploto, ki jo omogoča voda v notranjosti. Posebnost tega termoforja je, da ima čudovito barvno prevleko, ki uporabo izdelka naredi še bolj primerno. Ta prevleka je snemljiva, tako da vam omogoča dva načina rabe.

Toplotna terapija se priporoča za blaženje bolečin na različnih predelih telesa. Prija ob motnji gibljivosti črevesja, motnjah prekvavitve, pri napetih mišicah in ženskam pri menstruacijskih težavah. Sedaj lahko toplotno terapijo izvajate kar s pomočjo Fashy Peru termoforja s pisano prevleko.

Uporaba termofora

Pri polnjenju ne uporabljajte vrele vode. Ne napolnite ga preveč, da izdelek ne poči. Zrak izpustite iz termoforja in trdno privijte zamašek ter preverite tesnost.

Termoforja ne izpostavljajte vročim, koničastim ali ostrim površinam, olju, maščobi in sončni svetlobi, ter nanj ne polagajte nikakršnih predmetov. Pod nobenim pogojem ga ne uporabljajte kot blazino in se nanj ne usedajte. Po uporabi termofor popolnoma izpraznite in ga hranite na hladnem, suhem in temnem mestu.

Opozorila

Uporaba ni primerna pri boleznih s povišano telesno temperaturo in vnetjih. V primeru dvomov se obrnite na zdravnika ali farmacevta.

Ne segrevajte v mikrovalovni ali električni pečici. Termofor lahko povzroči opekline (pri občutljivi koži že pri 41 °C), zato se izogibajte dolgotrajnejšemu stiku s kožo ali uporabljajte ustrezno prevleko za termofor. Ne uporabljajte nikakršnih dodatkov, npr. kuhinjske soli, eteričnih olj ali česa podobnega. Otroci, nemočne osebe, bolniki oz. na vročino neobčutljive osebe naj termofor uporabljajo pod nadzorom odrasle osebe. Pred uporabo preverite, ali termofor in zamašek tesnita in ali nista poškodovana. Uporabljajte samo originalne zamaške Fashy. Priporočamo zamenjavo termofora po petih letih. Izdelek lahko odvržete med gospodinjske odpadke. Shranite navodila za uporabo. Termofor Fashy uporabljajte izključno v predvidene namene.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkapripomoček, termofor
Učinekgrelni učinek

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.