Fashy termofor otroški s flis prevleko Little Captain 0.8 L, 1 termofor
Fashy termofor otroški s flis prevleko Little Captain 0.8 L, 1 termofor
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Fashy termofor otroški s flis prevleko Little Captain 0.8 L, 1 termofor

Proizvajalec: Fashy
Fashy termofor otroški s flis prevleko Little Captain 0,8 L je termofor namenjen otrokom. Poskrbi za prijeten občutek toplote in udobja. Z modro prevleko iz flisa.
Cena: 7,22 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkapripomoček, termofor
Učinekgrelni učinek
Primernostotrok

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Fashy termofor otroški s flis prevleko Little Captain 0,8 L  je termofor namenjen otrokom. Poskrbi za prijeten občutek toplote in udobja. Z modro prevleko iz flisa.

Prednosti termoforja

  • za otroke
  • s prevleko
  • prostornina 0,8 L

Delovanje Fashy termofor otroški s flis prevleko Little Captain 0,8 L

Otrokom pogosto prija topel občutek, ki ga sicer starši lahko zagotovijo na najbolj različne načine. Vendar pa je enostaven način za prijetno toplo terapijo pri otrocih tudi uporaba Fashy termofor otroški s flis prevleko Little Captain 0,8 L.

To je poseben termofor, ki se uporablja tako za gretje kot lajšanje bolečin. Ker pa ima prijetno flis prevleko, pa ga lahko uporabite tudi kot igračo.

S pomočjo toplote v termoforju boste svojemu otroku lahko pomagali pri različnih težavah kot je boleč trebušček, obdobje prehlada ali samo potreba po bližini in toplini. Toplotna terapija je najpogostejši način uporabe termoforja, seveda pa je odličen tudi za blaženje bolečin in pripomore k boljšemu počutju.

Uporaba

Napolnite termofor s toplo vodo in ga pri tem ne prenapolnite. Dobro zatesnite pokrovček in poskrbite, da voda iz termoforja ne bo iztekala.

Opozorila

Uporaba ni primerna pri boleznih s povišano telesno temperaturo in vnetjih. V primeru dvomov se obrnite na zdravnika ali farmacevta.

Ne segrevajte v mikrovalovni ali električni pečici. Termofor lahko povzroči opekline (pri občutljivi koži že pri 41 °C), zato se izogibajte dolgotrajnejšemu stiku s kožo ali uporabljajte ustrezno prevleko za termofor. Ne uporabljajte nikakršnih dodatkov, npr. kuhinjske soli, eteričnih olj ali česa podobnega. Otroci, nemočne osebe, bolniki oz. na vročino neobčutljive osebe naj termofor uporabljajo pod nadzorom odrasle osebe. Pred uporabo preverite, ali termofor in zamašek tesnita in ali nista poškodovana. Uporabljajte samo originalne zamaške Fashy. Priporočamo zamenjavo termofora po petih letih. Izdelek lahko odvržete med gospodinjske odpadke. Shranite navodila za uporabo. Termofor Fashy uporabljajte izključno v predvidene namene.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkapripomoček, termofor
Učinekgrelni učinek
Primernostotrok

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.