Femidoc ONCE Uro Express D-manoza v vrečkah, 14x2 g

Femidoc ONCE D-manoza se uporablja kot pomoč pri zdravljenju okužbe mehurja, ki jo povzroča bakterija E. coli, in tudi kot zaščita pred ponovnim vnetjem sečil (vnetjem mehurja). Femidoc ONCE D-manoza se uporablja kot pomoč pri zdravljenju okužbe mehurja, ki jo povzroča bakterija E. coli, in tudi kot zaščita pred ponovnim vnetjem sečil (vnetjem mehurja).
547093 16605

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Doroteja **** 2. 06. 2018 19:08
Da vidimo, če izdelek res tako dobro deluje kot oglašujejo na tv... kupim pri vas! Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Femidoc ONCE Uro Express D-manoza se uporablja kot pomoč pri zdravljenju okužbe mehurja, ki jo povzroča bakterija E. coli, in tudi kot zaščita pred ponovnim vnetjem sečil (vnetjem mehurja).

Aktivna sestavina je D-manoza (2 g v vrečki). Ta sicer nastaja naravno v človeškem metabolizmu in na njo bakterije ne morejo razviti odpornosti. D-manoza se veže na bakterije E. coli in preprečuje njihovo pritrditev na stene urinarnega trakta. Potem se bakterije enostavno, z uriniranjem, izperejo iz telesa. femidoc ONCE D-manoza je prijetnega okusa po brusnicah in vsebuje sladilo stevia.

Simptomi vnetja mehurja so:
— bolečina in pekoč občutek med uriniranjem,
— pogost občutek siljenja na vodo (pritisk),
— pogosto uriniranje,
— bolečine v trebuhu.

Če imate navedene simptome, se posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

Odmerjanje in uporaba za odrasle

•    Za preprečevanje — eno vrečko na dan.
•    Za pomoč pri zdravljenju — dvakrat na dan po eno vrečko.

Vsebino vrečke stresite v kozarec vode (200 ml), premešajte in takoj popijte. Samo za oralno uporabo. Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti.

Kako deluje Femidoc ONCE Uro Express D-manoza?

Manoza ali D-manoza je enostavni sladkor, ki se v visokh koncentracijah nahaja predvsem v sadu - veliko ga vsebujejo brusnice, borovnice, pomaranče, jabolke in drugo sadje. V koncentrirani in izolirani obliki ima d-manoa pomembne in signifikantne učinke na sam organizem - predvsem na bakterije v uranarnem traktu.

D-manoza bakterijskih kultur ne uniči, pač pa povzroči, da se bakterije s to sestavino medicinskega pripomočka hranijo, se nanj vežejo in se posledično izločijo iz samega urinarnega trakta.

Lahko ga uporabljajo nosečnice in otroci ter celo diabetiki, saj nikakor ne poveča nivoja sladkorja v krvi.

Anti-plagiarism date: 30.11.2017 (23:00)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Calx Plus preprosto podarimo!

Ob nakupu katerega koli izmed izdelkov skupine: REMESCAR HERPATCH DOC PHYTOLABOR NOSKO prejmete povsem brezplačno izdelek Calx. Pohitite - gratis izdelk Calx so količinsko omejeni.

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Nasprotno je 60 odstotkov sodelujočih v študiji, ki so bili deležni ustaljenega zdravljenja, imenovanega fotodinamična terapija, po enem letu vseeno oslepelo.

Imate sivo mreno? Razmislite o operaciji.

Zamenjava motnih očesnih leč s plastičnimi, akrilnimi ali silikonskimi je eden najvamejših in najučinkovitejših kirurških postopkov, ki jih lahko imate. Včasih so zdravniki čakali, dokler niso sive mrene napredovale, zdaj pa priporočajo operacijo takoj, ko imate zaradi njih težave z vidom. Kot je, na primer, preveč bleščanja nasproti vozečih vozil ponoči. V resnici je vožnja morda eden najboljših razlogov, da se odločite za ta postopek. Lahko reši življenje vam ali komu drugemu. V neki študiji starejših voznikov je bila pri tistih, ki so imeli operacijo sive mrene, manjša verjetnost za udeležbo v avtomobilski nesreči kot pri tistih, ki niso imeli tega postopka.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Guter Rat Guter Rat
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja