Femidoc UroExpress Direkt vrečke, 10 x 2 g

Femidoc UroExpress Direkt vrečke so inovativen medicinski pripomoček, ki je učinkovita pomoč pri zdravljenju infekcij okužb sečilnega sistema in mehurja. Femidoc UroExpress Direkt vrečke so inovativen medicinski pripomoček, ki je učinkovita pomoč pri zdravljenju infekcij okužb sečilnega sistema in mehurja.
421561 1196

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Ingrid **** 27. 01. 2021 06:19
Zelo okusen prašek, ki ga raztopiš v ustih in pogoltneš - torej enostavno jemanje brez nepotrebnega ... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Femidoc UroExpress Direkt vrečke so inovativen medicinski pripomoček, ki je učinkovita pomoč pri zdravljenju infekcij okućb sečilnega sistema in mehurja.

Pogost povzročitelj tovrstnih zapletov je predvsem bakterija E.Coli, ki lahko povzroča šptevilne zaplete, pogosto pa so ti zapleti lahko večkratni, pojavljajo se zaporedoma. Prav omenjen razlog je eden pomembnih razlogov, da je zaščita pred tovrstnimi ponovitvami še kako pomembna. 

Kako vemo, da imamo težave z vnetim mehurjem?

  • boleče uriniranje, neprijeten občutek med uriniranjem
  • neprijetne bolečine v predelu trebuha in mehurja
  • prepogosto uriniranje, ki ni v navadi
  • prepogosto siljenje na vodo
  • ...

Če opažate omenjene simptome je možno, da trpite za okužbo sečil (okužba urinarnega trakta)

V takem primeru se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtskim osebjem v lekarni. 

Prednosti medicinskega pripomočka Femidoc UroExpress Direkt

Odmerjanje je sila enostavno, tekočina ali kozarec vode ni potreben. Izdelek je na voljo v Direkt obliki, vsebino vrečke vsujete v usta in raztopite v ustni votlini. 

Uporaba med nosečnostjo je mogoča, o dopustnosti jemanja se posvetujte tudi z zdravnikom ali s farmacevtom. 

Stranskih učinkov je zelo malo, oziroma so če-ti malo verjetni. Eden poznanih učinkov je driska, vendar se kot taka zelo redko kdaj izrazi. 

Sestavine medicinskega pripomočka

D-manoza, prah rdeče pese, aroma maline, citronska kislina, trikalcijev fosfat, magnezijeve soli, sukraloza, inulin, ekstrakt vednozelenega gornika.

Kako dolgo naj traja terapija?

terapija z D-manozo Femidoc UroExpress Direkt naj traja maksimalno 30 dni, po tem obdobju je nujen posvet z zdravnikom ali farmacevtom. Po 4 dneh predaha lahko s terapijo nadaljujete. 

D manoza je sladkor, ki ga bakterije, ki naseljujejo urinarni trakt obožujejo. Sladkor pa se v organizem človeka ne absorbira in ne povzroča obremenitve slinavke in produkcije inzulina, ki je pri navadnih sladkorjih nujno potreben. 

V primeru napihnjenosti, bolečin ali driske je nujno, da se o nadaljnji uporabi vrečk Direkt posvetujete z zdravnikom. 

Mehanizem delovanja D-manoze

D-manoza je inovativen sladkor, ki se ne metabolizira, ob enem pa prepreči naselitev bakterij na površino sten urinarnega trakta. Odstranjevanje D-manoze je sila enostavno in poteka z uriniranjem, saj se D-manoza iz urinarnega trakta resorbira v ledvicah in nanot izloči iz organizma z urinom.

Posledično je uporaba tega sladkorja varna in za organizem neobremenjujoča. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Pljučni rak

Odločitve s pomočjo zdravnika
Operacije. V zgodnjih stadijih se tumor operira, pri čemer se danes odstrani samo manjši pljučni segment ali reženj, zelo redkokdaj pa se odstrani celotno pljučno krilo. V zadnjih letih so zelo dobro razvili endoskopske operacijske metode. »Velika pljučna operacija« je tako deloma izgubila svoj strašiini element.Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Guter Rat Guter Rat
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov