Fermentix 40 Forte, 20 kapsul

Fermentix 40 Forte je prehransko dopolnilo z veliko vsebnostjo mlečnokislinskih bakterij. Bakterije so toplotno inaktivirane in oživijo zopet v prebavnem traktu v stiku s tekočino. Fermentix 40 Forte je prehransko dopolnilo z veliko vsebnostjo mlečnokislinskih bakterij. Bakterije so toplotno inaktivirane in oživijo zopet v prebavnem traktu v stiku s tekočino.
351377 10493

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Fermentix 40 Forte je prehransko dopolnilo z veliko vsebnostjo mlečnokislinskih bakterij. Bakterije so toplotno inaktivirane in oživijo zopet v prebavnem traktu v stiku s tekočino.

Navodila za uporabo prehranskega dopolnila Fermentix 40 Forte

Odmerite po eno kapsulo prehranskega dodatka Fermentix 40 Forte na dan, s kozarcem vode, da se hitro raztopi v prebavnem traktu.

Izdelek vsebuje sledeče količine bakterijskih kultur:

20x109 neživih celic Lactobacillus acidophilus LA3

20x109 neživih celic Lactobacillus plantarum 14D

Pomanjkanje črevesnih bakterijskih kultur je pogosto težava v primeru uporabe antibiotikov, splošnega slabega počutja, slabe prebave in podobno. Redno nadomeščanje bakterijskih kultur je izrednega pomena.

Uspešnost delovanja mlečnokislinskih bakterija zavisi od njihove količine ter tudi raznovrstnosti, zato je smiselno jemati prehransko dopolnilo, ki ustreza tem kriterijem. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

GIBALNE TERAPIJE
Tehnike, ki učinkujejo z gibanjem, so večinoma vzhodnega izvora in stare več stoletij. Dejavnosti, kot sta joga in tai chi, so v resnici bolj veščine kot terapije. To pomeni, da so bile zasnovane ne za zdravljenje bolezni, pač pa za spodbujanje duhovnega razsvetljenja in plemenitenja telesa. Joga in tai chi sta učinkovita če ju seveda izvajate pravilno - zaradi povezovanja telesnega gibanja in vzpostavljanja duhovne zbranosti in čustvene ubranosti. Edinstvena sta ravno zaradi tega, ker nista ne samo telesna ne zgolj duhovna, pač pa oboje hkrati, zaradi česar sta tudi dvojno učinkovita. Tudi joga in tai chi, tako kot vse vzhodne gibalne tehnike, spodbujata enotnost telesa, duha in čustev, s čimer dosegata popolno ravnovesje, ki ga strokovnjaki enačijo z dobrim zdravjem. Vendar je zdravje pri tem bolj dodatna korist kot cilj.

Zahodne gibalne terapije večinoma ne temeljijo na takšnem razmišljanju, čeprav nekatere med njimi prav tako poudarjajo pomembnost vzajemnega delovanja telesa in duha in so enako učinkovite pri obvladovanju bolečin, zlasti kroničnih. Najbolj znana je Alexandrova tehnika, učinkoviti pa sta (čeprav ne tako zelo pogosro izvajani zunaj ZDA) tudi Hellerjeva metoda in Tragerjeva metoda.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Phyto Garda Phyto Garda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja