Ferro Komplex 387 mg, 30 kapsul

Ferro Komplex dopolnilo je namenjeno predvsem tistim, ki trpijo za pomanjkanjem železa v krvi. Ferro Komplex dopolnilo je namenjeno predvsem tistim, ki trpijo za pomanjkanjem železa v krvi.
484148 25024

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Sestavine dopolnila prehrani Ferro Komplex

  • izvleček auricularia auricula-judae,
  • sadež žižole,
  • želatina - ovoj kapsul,
  • železov fumarat,
  • vitamin C - odpornost telesa,
  • bakrov sulfat,
  • folna kislina,
  • vitamin B12.


Ferro Komplex dopolnilo je namenjeno predvsem tistim, ki trpijo za pomanjkanjem železa v krvi. Med nosečnostjo ali pa v obdobju menstruacije, dojenja ali izgube krvi je potreba po železovih ionih, ki se nahaja v rdečih krvničkah povečana.

Železo, vitamin B12 in folna kislina (folat) so potrebni za normalno in optimalno tvorbo in razvoj rdečih krvničk v kostnem mozgu.

Prehransko dopolnilo Ferro Komplex vsebuje tudi bakrove ione, saj je absorbcija železa deloma odvisna tudi od same prisotnosti bakrenih ionov. 

Priporočen dnevni vnos Ferro Komplex dopolnila

Vzemite do dve tableti preko celega dne z 2 dL vode.

Opozorilo ob uporabi Ferro Komplex dopolnila

Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa! Prehransko dopolnilo Ferro Komplex ne nadomešča redne in raznolike prehrane.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Življenska energija - železo!

Danes uživamo hrano, ki je večinoma predelana, organsko pridelana in polna aditivov. Taka hrana ne le da povzroča poškodbe črevesne sluznice, ampak je tudi osiromašena s hranili, kar vodi...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Chen Patika Dr. Chen Patika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja