Ferro Top Direkt prašek, 20 vrečk

Ferro Top direkt je učinkovit prehranski dodatek, ki se ga poslužujejo predvsem osebe s premajhno količino železa v krvi. Železo deluje pozitivno na miselne sposobnosti, presnovo, pomaga pri tvorjenju rdečih krvničk ter zmanjšuje občutek konstantne utrujenosti. Ferro Top direkt je učinkovit prehranski dodatek, ki se ga poslužujejo predvsem osebe s premajhno količino železa v krvi. Železo deluje pozitivno na miselne sposobnosti, presnovo, pomaga pri tvorjenju rdečih krvničk ter zmanjšuje občutek konstantne utrujenosti.
425648 4740

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Ferro Top direkt je učinkovit prehranski dodatek, ki se ga poslužujejo predvsem osebe s premajhno količino železa v krvi. Železo deluje pozitivno na miselne sposobnosti, presnovo, pomaga pri tvorjenju rdečih krvničk ter zmanjšuje občutek konstantne utrujenosti.

K delovanju izdelka Ferro top direkt prispeva vsaka posamezna sestavina v izdelku, in sicer:

- železo izboljšuje kognitivne sposobnosti,

- železo, vitamin B6 ter vitamin B12 prispevajo k nastajanju rdečih krvnih celic, samo železo pa prispeva tudi k nastanku hemoglobina,

- žlezo, vitamin B6, vitamin B12 , folat ter vitamin C delujejo pri uravnavanju presnove in pri sproščanju energije  ter zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,

- dodatek folata pripomore k nastajanju aminokislin, nastajanju krvi ter k pravilnemu razvoja ploda in materinega tkiva med nosečnostjo.

Uporaba

Za odrasle in otroke, ki so starejši od 14 let, je priporočljivo jemanje 1 vrečke na dan.

Vsebino vrečice preprosto stresite naravnost v usta, nato pa počakajte, da se prašek na jeziku raztopi ter ga pogoltnite.

Praška ni potrebno predhodno raztapljati v vodi oz. mu ni potrebno dodajati nikakršnih tekočin.

Vsebnost

Sestavine V 1 vrečici PDV*
Vitamin C 80 mg 100%
Železo 14 mg 100%
Vitamin B6 1,4 mg 100%
Folna kislina 200 μg 100%
Vitamin B12 2,5 μg 100%

* PDV-priporočeni dnevni vnosi

Način shranjevanja

Izdelek je potrebno shranjevati na sobni temperaturi (do 25 ⁰C).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zlatenica

Zdravljenje
Simptomatsko zdravljenje je v primeru zlatenice redko in običajno vezano na higienskodietni režim, abstinenco škodljivih oziroma toksičnih substanc. Postavljena diagnoza narekuje terapevtske ukrepe, ki zajemajo širok razpon od operativnih tehnik do zdravljenj z antivirusnimi, antibakterijskimi, kemoterapevtskimi, imunosupresivnimi in radiacijskimi postopki.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: JGL JGL
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov